Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Joe Ninthstreet

Player
Player
Information

1. Vaše ime IRL - Ognjen
2. Vaše godine - 19
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosjek online po danu - 7-10h
5. Vaš Discord - _1joemama
6. Vaše ingame ime - Jamal Luxury
7. Vaš ID - 18444

Dodatne informacije
1) Leader za Marabunta Grande

2) Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem)

-Imam prethodno iskustvo u bandama. Bio sam zamenik mnogo puta. Kao prepuna porodica ill dovodi moje momke i čini bandu veoma aktivnom i efikasnom. Imam svoj terenski tim i tim za događaje tako da će banda uvek biti aktivna. Želim da Marabunta bude jedna od najcenjenijih bandi od svih.

-Nakon što sam proveo toliko vremena u legalnim i ilegalnim organizacijama, mislio sam da je red na mene. Obećavam da nikada neću biti nepoštovan prema bilo kome i biti pošten prema bilo kome. Ja i članovi moje bande ćemo imati odlične RP kvalitete i zabavljati se zajedno. volim da učim članove svoje bande o tome kako banda funkcioniše.

-Kao zamenik, vodio sam veliki broj događaja u bandama. Održavaću Marabunta Grande aktivnom i učestvovaću na svim događajima koliko god mogu. Pošto igram Grand RP 2,5 godine, mislim da je vreme da prenesem svoje znanje svojim članovima.

3) Vaši saveti za poboljšanje nivoa RolePlai u organizaciji.

- Imati tim za grafite za pasivni prihod.

- Regrutovanje novih članova i učenje kako da budu članovi bande.

-Imajući respektabilan terenski tim, neće biti problema sa drugim bandama ili turferima.

-Pod mojim vođstvom, glavni cilj će biti oživljavanje geta i svih bandi, što će doneti izazovnu konkurenciju.

Moji ciljevi:

Pomagati novajlijama i naučiti ih kako da RP.
%100 Turf
-Završavam svoj prvi mandat bez ikakvog upozorenja.
-Imati aktivne i sjajne igrače koji će biti uvaženi i efikasni u getu/događajima.
-Stvaranje novih prilika za bande sa udruživanjem i stvaranjem zajedničkih događaja kako bi se igrači zabavili.

Carlos Malchiny

Player
Player
Cestitamo, pozvani ste na interview za Marabunta Grande koji ce se odrzati sutra (Cetvrtak) 12/09/2024 u 19:00h
Budite u čekaonici 5 minuta prije početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom