Dragi Mujo ili Abrahame, mislim da sam dobio ban na Grand RP Discord serveru aprila ili maja znaci otprilike pre 3 do 4 meseca, misim da nisam trazio unban appeal zato sto sam negde u to vreme prestao aktivno da igram tako da zelim sada reci da mi je stvarno zao i da mi je discord account bio hakovan zato sto sam kao debil kliknuo na neki link i povukao viruscinu zbog koje sam izgubio gmail ali discord nekako na vreme uspeo sacuvati. Poenta je da je to spamalo NSFW discord server invajtove na svaku osobu s kojom sam pisao u dm i svaki discord server na kom sam bio i zbog toga sam kickovan ili banovan sa jedno 10 servera i dobio block od nekolicine ljudi i takodje od tebe Mujo posto sam stobom pisao tako da zelim jos jednom da se izvinim zbog moje nepaznje koja je dovela do toga da sam perma banan sa discord servera i trazim da mi oprostis samo ovaj put posto nema sanse da se nesto ovako ponovi i zelim takodje ako je moguce da me unblokiras sa discorda posto paniram uskoro verovatno da menjam Social Club
Discord ime: otacaca
Discord ID: 621286091366072322
Discord ime: otacaca
Discord ID: 621286091366072322