Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nestro Maestro

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mijat
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: nestorovic1312
6. Vaše ingame ime: Nestro Maestro
7. Vaš ID: 14556

1. Lider za The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Pre svega imam bas podosta iskustva na ovom projektu i ovo mi je vec druga godina na ovom projektu. Zato bih zeleo da se prijavim za organizaciju the Ballas Gang koja mi je i bila druga crime organizacija na ovom projektu. Dugo sam bio HC u crime organizacijama samim tim takodje znam dosta ljudi koji bi sa mnom dosli u ovu bandu i pomogli u njenom napredku i jacanju.Verujem da je banda The Ballas Gang zbog njenog polozaja najbitnija organizacija na ovom projektu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Imam dosta ljudi koji bi se pridruzili u ovu bandu i bili bi jedna od jacih organizacija trenutno u gradu, takodje od prvog dana bi krenuli sa akcijama i kriminalnim aktivnostima.
-Za pocetak bih organizirao rankove na nacin da svaki rank zna koja mu je duznost i kome je odgovoran. Smatram da u bandi nije bitan broj ljudi vec kvalitet ljudi koji se nalazi u njoj, zato bi doista obracao paznju na ljude koji se primaju u organizaciju.
-Umesto rada jednih bandi protiv drugih, pokusao bih da se sprijateljim sa sto vise organizacija kako bismo zajedno radili akcije.

Johny Zekonjaa

Server Administrator
Server Administrator
Aplikacija ODBIJENA.

Razlog: Ne trazimo kandidate sa ovakvim specifikacijama!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom