Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved NG Korumpirana Biografija | Jakii Panj | 45040

Status
Not open for further replies.

Jaki Panj

Player
Player
Joined
Jun 24, 2023
Messages
300
Organizacija: National Guard

Ime: Jakii Panj
Starost: 28
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: LA
Pol: Muski
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Siva
Tetovaže: Obe ruke, obe noge i ledja
Prednosti: Brzina, Snaga, Vid
Slabost: Plivanje, tvrdoglavost


Životna priča: 100+ reči:
Jakii je odrastao u problematičnom delu Los Andjelesa. Kao tinejdzer, bio je upetljan u sitne kradje i dilovanje droge, pokusavajuci da izdržava svoju majku i mladju sestru. Sanjao je o boljem zivotu, ali kriminal ga je sve više vukao ka dnu. Nakon sto je njegov najbolji prijatelj poginuo u pucnjavi, Jakii je odlucio da promeni svoj zivot. Odlucio je preseliti se u Los Santos i tamo zapoceti sve ispocetka. Jakiijeva prva zelja je da postane pekar, ali nije umeo da mesi testo. Pokusao je raditi kao vodoinstalater ali se ni tu nije proslavio. Kada je dosla mesecna kirija Jakii nije imao novca da plati te je zavrsio na ulici. Jakii je uspeo da prezivi na ulici 2 godine ali kada su mu dolazili finalni dani bez hrane, naisao je covek koji mu je promenio zivot. Jakii je imao krov nad glavom, hranu, vodu i sve uslove za zivot. Jakii je nakon 5 godina postao jedan od bogatijih ljudiu Los Santosu.

Priča o karijeri: 100+ reči:
Jakii je svoju karijeru zapoceo u svojoj 18 godini kada se pri put zaposlio u LSPD-u. Tamo je bio komunalni policajac i samo je radio kao slep sluzba. Posto Jakii nije mogao sa toliko godina da napreduje, dao je otkaz. Sledeca organizacija mu je bila SAHP gde su njegov trud i rad prihvatili i Sheriff mu je dao cin njegovog asisstenta. Nazalost, sledeci Sheriff je izbacio sve iz organizacije te je Jakii morao naci drugu organizaciju za rad. Otisao je u Government gde se nije lepo snasao. Korumpirani GOV agent ga je namestio i zahvaljujuci njemu je Jakii dobio otkaz. Jakii je u to vreme morao odsluziti vojni rok kako bi mogao nastaviti svoj posao u drzavnim organizacijama te je otisao u Nacionalnu Gardu. Jakiiju se poprilicno svideo njihov rad te je odlucio ostati. Tadasnji General po imenu Noa Bolo je jako verovao Jakiiju te mu je dao cin njegovog zamenika. Jakii je sada veran Noi i bice uz njega dok mu se ne zavrsi mandat.

Ishodi:
1-Jakii može od privedenih lica da trazi da mu predaju bilo koje oruzje, municiju, pancire drogu i novac do 100.000$
2- Jakii moze slomiti kamericu osobi koja ga je uhvatila u korupciji ili kolegama.
3- Jakii može da veže, vuče, koristi PDA, prvu pomoć, ubacuje u kola, pretražuje sa bilo koje strane revolverom/tejzerom (NE SA PUSKOM).
4- Jakii može posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu (osim iz svoje organizacije)
5- Jakii može da ide 1v2 zbog svojih veština
6- Jakii može osumnjičene mučit ili ubit ako ne sarađuju, pustit ih na slobodu, očistit dosije i skinut poternicu.
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
1,171
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom