Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Alexa Smith

Player
Player
1. Vaše ime IRL - Aleksandar
2. Vaše godine - 21
3. Vremenska zona - +1
4. Prosjek online po danu - 3-9 h
5. Vaš Discord - radisha
6. Vaše ingame ime - Matej Smith
7. Vaš ID - 23864

Dodatne informacije

1. Lider za..... - Marabunta
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Kao prvo zeleo bih da pokusam da uzmem sezonu u turfu barem jedanput posto prvi put mi se niej ukazala prilika.
-imam dosta iskustva u vodjenju crime organizacije jer sa bio dosta puta 12 i lider blooda
-Da napravimo malo vise posla State organizacijama tj vise akcija da state ne moze da spava aktiviramo imam ideju da aktiviram novinare za intervju i tako to.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Dati svakom clanu organizacije neko zaduzenje da nebi se smarali po organizaciji i viseli po pijaci 24/7
-Pre ulaska u organizaciju clanovi bi bili ispitani vecinu glavnih pravila u getu sto se tice pucanja i pljackanja i samim tim ne bi svako ulazio u organizaciju da stetio istoj i drugima.
-Pod mojim mandatom glavna stvar ce biti ozivljavanje geta i svih bandi (Fz, pljacka prodavnaice, kradja vozila, dousnik..) sto je u sustini vazno za bande i kriminalnu stranu.
-Bonusi u danu ako organizacija bude aktivna tj fz raidovi turfovi geto talacke pljacke da bi naprimer novi igraca imali nesto da se usrece.
-Ekipa moja i ja bi objasnili novim igracima kako sta funkcionise u crime ako ne znaju.

Hvala na citanju moje prijave srecno ostalim ucesnicima.

Alexa Smith

Player
Player
1. Vaše ime IRL - Aleksandar
2. Vaše godine - 21
3. Vremenska zona - +1
4. Prosjek online po danu - 3-9 h
5. Vaš Discord - radisha
6. Vaše ingame ime - Matej Smith
7. Vaš ID - 23864

Dodatne informacije

1. Lider za..... - Marabunta
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Kao prvo zeleo bih da pokusam da uzmem sezonu u turfu barem jedanput posto prvi put mi se niej ukazala prilika.
-imam dosta iskustva u vodjenju crime organizacije jer sa bio dosta puta 12 i lider blooda
-Da napravimo malo vise posla State organizacijama tj vise akcija da state ne moze da spava aktiviramo imam ideju da aktiviram novinare za intervju i tako to.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Dati svakom clanu organizacije neko zaduzenje da nebi se smarali po organizaciji i viseli po pijaci 24/7
-Pre ulaska u organizaciju clanovi bi bili ispitani vecinu glavnih pravila u getu sto se tice pucanja i pljackanja i samim tim ne bi svako ulazio u organizaciju da stetio istoj i drugima.
-Pod mojim mandatom glavna stvar ce biti ozivljavanje geta i svih bandi (Fz, pljacka prodavnaice, kradja vozila, dousnik..) sto je u sustini vazno za bande i kriminalnu stranu.
-Bonusi u danu ako organizacija bude aktivna tj fz raidovi turfovi geto talacke pljacke da bi naprimer novi igraca imali nesto da se usrece.
-Ekipa moja i ja bi objasnili novim igracima kako sta funkcionise u crime ako ne znaju.

Hvala na citanju moje prijave srecno ostalim ucesnicima.
Promena imena Aleksa Smith

Alexa Smith

Player
Player
Ako mogu da dodam samo ako nije problem da ispitivanje bude subota/nedelja jer radim cele nedelej 2 smenu hvala na razumevanju

Carlos Malchiny

Player
Player
Cestitamo, pozvani ste na interview za Marabunta Grande koji ce se odrzati sutra (Cetvrtak) 12/09/2024 u 19:00h
Budite u čekaonici 5 minuta prije početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom