Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59424
Players nickname
Dule_Roleks
Suspect ID
11522
Date of violation
Aug 30, 2024
Time of violation
23:41
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=cQVBE_rLtCM&feature=youtu.be

Dule Roleks

Player
Player
Moj prijatelj Tyson Gucci 52773, skemovan je od stranje Karlo Fjuri 11522 imamo pov bice u dokazima. Prica je ovako, skemovan je za aute, za koje je karlo rekao bice za fem posto nemamo bas dobra kola, kola ce ti biti vracena cim zelis ili ako izlazis iz fema ili se raspada fem. Kada smo zatrazili aute nazad to jest Tyson Gucci, on ih nije dobio vec smo dobili kik nas 3 drugara, i nije nam se javljao da nam vrati aute vec je skemao Tyson Guccija. Auti su bili jugular i panamera. Zatrazujem da igrac bude money wipean, car wipe-an, i sve nekretnine sto god je moguce da ga wipe-ujete. Ja nista nisam pocinio ali sam bio deo ovoga i zalim sto sam potrosio vreme ali smo svi dobili kick iz familije, a prijatelj je izgubio i automobile. Ovaj projekat igram vec duze vreme i uzivam u tome ali kada dodju ovakvi ljudi, treba da reagujete, hvala administraciji na ispravnim postupcima i sto ce ovo pogledati.. Kacim u ime Tyson Guccija,

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

POV nije vas , tudji POV ne mozete da kacite , ako vas prijatelj smatra da je skemovan onda neka on licno okaci zalbu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom