Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Armani Legija

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mateja
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6H-8H
5. Vaš Discord: Mateja6932
6. Vaše ingame ime: Armani Legijaa
7. Vaš ID: 51687

1.Lider za FIB (Federal Investigation Bureau)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-FIB je za mene jedna ogormna i najveca organizacija na ovom projektu.Zeleo bih probati nesto novo u svom zivotu jer sam obicno bio u svim organizacijama ali FIB je meni ostavio najbolji utisak.

-Najveci razlog da postanem lider FIB-a je da na ovom projektu da uvedem realnost jer ako bi ste mogli primetiti svako drugi je kriminalac ili korunpiran ja bih to ozbiljno promenio i uveo balans u organizaciji i gradu.

-Bio sam u svakoj organizaciji i uvek sam primetio da puno ima skamera i ne ozbiljnih igraca koji se uvek na 10-1 zezaju i dobacuju ne primerene sale ili mgaju a najvise salju interakcije poput (nosenje na ledjima,krevetu,kolicima...)

Uveo bih vise regutacija i uveo bih malo teza ispitivanja za poboljsanja roleplaya.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Uveo bih par kaznenih cinova ako bih igraci prekrisli nesto u oderenjim situacijama: (na primer dodao bih rank cistacc gde bi igrac radio interakciju da cisti sa metlom).

-Igrac da bi se zaposlio bi morao imati vise od 14 ooc godina (Nije da ja ne zelim mladje igrace na ovom projektu jer do duse ja imam 15 godina i veoma sam mlad ali u svakim oragnizacijama u kojima sam bio uvek su bili toxic i drali su se na radiju).

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno
Razlog: Nedavno ste dobili unban i ne dovoljno truda ulozeno u aplikaciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom