Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Joined
Jan 12, 2022
Messages
1,384
Informacije
1. Vaše ime u RL:
Marko
2. Vaše godine 19
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 6h do 8h
5. Vaš Diskord mirkic#1654
6. Vaše Ingame ime Walter Willsson
7. Vaš ID 6178

Dodatne Informacije
1. Lider za... FIB


2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)


Lider FIB kao najzahtjevnija pozicija potreban je mudar, ozbiljan i snalažljiv čovjek koji će se moći snaći s tom pozicijom. Sebe smatram mudrim i snalažljivim čovjekom. Kao lider ove posebne organizacije iskoristit ću svoju mudrost i snalažljivost te ću pokušati od FIB-a stvoriti elitnu organizaciju te bih se maksimalno zalagao za nju.

FIB kao organizacija posjeduje veliki potencijal za stvaranje roleplay-a od različitih hapšenja, pljački prodavnica, gunstor-ova ili bankomata, racije na bandu, talačkih situacija itd. Želio bih biti lider ove organizacije kako bih osobno mogao uživati i stvarati roleplay koji će ne samo mene nego i ostale zainteresirati da budu dio roleplay-a.

Posjedujem iskustvo koje će mi pomoći kao lideru FIB-a. Iskustvo koje posjedujem pridobio sam zbog prisustva u različitim mandatima od drugih ljudi gdje sam shvatio osnove organizacije FIB i kako bi jedna takva elitna organizacija trebala funkcionirati. Također bio sam Deputy leader u mandatu Lea Angela, te još i u par navrata bio sam član High commanda. Većinu vremena koje sam igrao na ovome projektu bio sam član državnih organizacija.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1.


FBI me naučio puno o RolePlay. Ponekad je problem u interakciji s građanima, građanin ili osumnjičeni ne uspije pravilno odraditit RP. Rješenje ovog problema nije uvijek kazna za osobu koja ne koristi odgovarajući RP, već možda institucija ili nastavak ispravnog primjera. Ako naši državni službenici budu držani na većim i višim standardima od normalnih građana, ili sumnjivaca, onda će se zajednica "s vremenom" poboljšati i njezina RP sposobnost. Nije uvijek ispravno prijaviti osobu s kojom ste u interakciji jer nije uspjela u RP-u, umjesto toga nastavite ili poboljšajte svoj RP kako bi drugi mogli vidjeti kako to treba učiniti. Pod mojim zapovjedništvom SVI agenti FIB-a će se pridržavati iznimno visokog standarda RP-a i ako ne uspiju i nastave tako činiti, bit će poduzete ozbiljne mjere s moje strane.

3.2.

Maksimalno povećanje RP -a sa ostalim državnim organizacijama. Također za dobar roleplay potrebna je i dobra veza sa ostalim organizacijama. Organizirao bih zajedničke vježbe, treninge sa ostalim organizacijama i što vise komunikacije među istima. Takvi treninzi bi se odnosili na pozicioniranje članova, raspored i disciplinu. Što bi također pridonijelo poboljšanju roleplaya.

3.3

Stvaranje i potpuna rekonstrukcija rankova u FIB-u

3.4

Komunikaciju unutar organizacije bih tražio da bude maksimalno profesionalna i po Roleplayu.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom