Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Joe Ninthstreet

Player
Player
Joined
Jun 22, 2021
Messages
311
Informacije
1. Vase IRL ime- Ognjen
2. Vase godine- 19
3. Vremenska zona- GMT +1
4. Aktivnost po danu- 8-10h
5. Vas Discord- _1joemama
6. Vas Nickname- Jamal Luxury
7. Vas ID- 18444

Dodatne Informacije

1. Leader za Federal Investigation Bureau (FIB)

2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem)

1- Počeo sam svoju karijeru u gradu u EMS-u kao student medicine, gde sam naučio opšta pravila i pravila servera, da bi na kraju bio unapređen u šefa odeljenja za obuku. Prelazeći na život bandi, stekao sam uvid u operacije bandi, uzdigao sam se do uloge zamenika, usavršavao svoje veštine vođenja i upravljanja dok sam razumeo važnost da ostanem povezan sa nižerangiranim građanima. Ovo iskustvo je razvilo put za moj ulazak u policiju sa LSPD-om. Moje putovanje u FIB-u počelo je tokom mandata Kayna Darkina, gde sam u početku služio kao terenski agent i postepeno napredovao do supervizora Odeljenja na tajnom zadatku. Naučio sam kritične aspekte prikupljanja dokaza, vođstva geto patrole i pregovora o taocima. U mandatu Kayna Darkina, bio sam unapređen u šefa odeljenja na tajnom zadatku, izvrsno sam vodio odeljenje, pomagao agentima u njihovim upitima u vezi sa dokazima i kreirao dosije predmeta. Njegovo vodstvo me je naucilo dosta toga sto i dan danas znam i primenjujem.

2- Nakon Kayn-ovog mandata odlučio sam da se pridružim SAHP-u kao američki maršal i šef tajnih službi dodatno sam obogatio svoje razumevanje operacija za sprovođenje zakona, uključujući funkcije IA, HRT i patrole na autoputu. Tada je Ajdin Luxury postao novi direktor FIB-a. Nastavio sam da rastem, upravljajući odeljenjem, vodeći događaje i obučavajući agente, neprestano nastojeći da unapredim sebe i organizaciju. Takođe počinjem da pravim dosijee o različitim bandama i kriminalnim porodicama i uspevam da pobedim u tim racijama. Siguran sam da sam razvio neophodne veštine za efikasno upravljanje operacijama i održavanje doslednosti tako da sve teče glatko. Ako ikada dobijem priliku da vodim druge, biću spreman da se nosim sa svim problemima ili komplikacijama koje mogu nastati.

3- Sa veštinama i iskustvom koje sam stekao tokom vremena, u kombinaciji sa podrškom mog visokog komandnog tima i posvećenih zaposlenih, uveren sam u svoju sposobnost da ostvarim svoje ciljeve kao direktora FIB-a. Kao direktor, nastojaću da podstičem bolju saradnju unutar organizacije i sa eksternim subjektima, u cilju izbegavanja sukoba, smanjenja toksičnosti i eliminisanja favorizovanja. Promovisanjem kulture pravičnosti i saradnje sa drugim organizacijama, verujem da možemo da podignemo FIB na nove visine efikasnosti i integriteta. Organizujte ceremonije promocije tako da zaslužni agenti dobijaju unapređenje i poverenje svake nedelje. Takođe ću osigurati da ćemo uspeti da uradimo BM raid, Gang raid i porodični raid sa stopom pobede od 100%


3. Vaš savet za poboljšanje nivoa RolePlay-a u organizaciji.

Tokom mog mandata kao direktora fib-a, ostajem čvrst da osiguram da se Role Play sprovodi u najvećoj mogućoj meri, ostaću željna tokom svog mandata da obezbedim da pravilno Role Play-amo, takođe bih obezbedio da se ne krše pravila servera. Moj glavni cilj bi bio da drastično transformišem FIB u ono što je bio pre, noseći standarde kvaliteta Role Play-a u sebi. I Kao vođa Fib-a, ne samo da bih obezbedio uspeh svoje organizacije tokom ključnih operacija, već bih se pobrinuo da u njoj dobro Role Play-amo. Na kraju želim da kažem da sa svojim dubokim iskustvom u svim državnim organizacijama mogu da vodim fib i da osiguram da ostane najbolja organizacija! Moj glavni cilj nije samo da postanem lider, već da se uverim da imam najbolji FIB leadership ikada.

Potrudiću se da sve moje vrhovne komande, uključujući mene i moje zamenike, budu aktivne u svakoj situaciji i da pravilno upravljaju svojim odeljenjem i preuzmu odgovornost.

HRT (Human resource and training) Odeljenje će biti dobro kvalifikovan tako da angažuje kvalifikovane i obrazovane agente, mi imamo najbolji tim. Takođe podučite mlađe agente umesto da budete okrutni sa njima.

Undercover Odeljenje nikada neće prestati da prikuplja dokaze kako bi FIB mogao svakodnevno da vrši raciju na bande, kriminalne porodice i crno tržište. Ovo odeljenje se neće zaustaviti sve dok ne uradimo hapšenje Crnog tržišta, Li Bustovi hapse kriminalce koji prodaju ili kupuju ilegalno oružje ili predmete.

Spec Ops and SAU Odeljenje odeljenje Ova 2 odeljenja prave strategiju i planove za osvajanje racija, podmornica, prodavnica, talaca i fz racija, ne samo na događajima osim onog Hvatanja koje želi država i razbijanja kanabisa.

Održavaćemo stalno prisustvo patrola širom grada kako bismo sprečili zločine, zaustavili pljačke bankomata i rešili sve radnje koje krše zakone ili propise.

Lanac Komandovanja
30.Director
29.Deputy Director
28.Chief Of Staff
27.Head of Department
26.Deputy Head of Department
25.00 Agent
24.Supervisor
23.Secret Agent
22.Black Ops 3
21.Black Ops 2
20.Black Ops 1
19.Elite SSA 3
18.Elite SSA 2
17.Elite SSA 1
16.Elite Agent 3
15.Elite Agent 2
14.Elite Agent 1
13.Senior Special Agent 3
12.Senior Special Agent 2
11.Senior Special Agent 1
10.Special Agent 3
09.Special Agent 2
08.Special Agent 1
07.Field Agent 3
06.Field Agent 2
05.Field Agent 1
04.Junior Agent
03.Agent in Training
02.Leave of absence
01.Suspended
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom