Informacije
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame : 20h-23h (vikendom vecina dana )
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3-10 (u zadnje vreme nisma igrao previse ali sad sam se vratio )
6. Vaš Discord: sticalica
7. Vaše ingame ime: Laki Shunxa
8. Vaš ID: 22597
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Da zeleo bi biti Crime ali ako treba bio bi i State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Želim postati admin jer sam iskusan u RP situacijama takođe nikad ne bih uradio neku vrstu KRP i td sačekao bi do kraja situacije.
2. Koje su vaše prednosti?
- Kao što sam rekao potrudio bi se da poštujem pravila i kad god bi pogrešio prihvatio bi svoju kaznu.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Nisam bas spretan oko komandi ali spreman sam da naučim takođe ranije sam imao dosta ispada ali nadam se da će se popraviti .
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Naravno spreman sam na sve što se traži
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Odrekao bi se rp-a i imovine koje treba .
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?Ne
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame : 20h-23h (vikendom vecina dana )
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3-10 (u zadnje vreme nisma igrao previse ali sad sam se vratio )
6. Vaš Discord: sticalica
7. Vaše ingame ime: Laki Shunxa
8. Vaš ID: 22597
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Da zeleo bi biti Crime ali ako treba bio bi i State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Želim postati admin jer sam iskusan u RP situacijama takođe nikad ne bih uradio neku vrstu KRP i td sačekao bi do kraja situacije.
2. Koje su vaše prednosti?
- Kao što sam rekao potrudio bi se da poštujem pravila i kad god bi pogrešio prihvatio bi svoju kaznu.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Nisam bas spretan oko komandi ali spreman sam da naučim takođe ranije sam imao dosta ispada ali nadam se da će se popraviti .
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Naravno spreman sam na sve što se traži
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Odrekao bi se rp-a i imovine koje treba .
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?Ne