Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16498
Players nickname
Pinki Panich
Administrators nickname
Aldin V
Date
Aug 12, 2024
Time
0000
Proofs
X

Pinki Panich

Player
Player
Pozz ukratko da objasnim dana Juna sestog sam dobio ban za G.P 1.4 i avgusta 6 dobio unban.Onda 6 avgusta odmah nakon par sati igranja pao je pc check gdje sam pao i unban treba da dobijem septembra 27 ako se ne varam,a u medjuvremenu me je neko prijvaio za 1.4 i opet sam dobio kaznu koju cu dobiti kad ova istekne 27 septembra i onda ispadne da sam bio banovan 6 mjeseca i da sam u tih 6 mjeseci igrao 3 sata sto je stvrano mnogo.Jucer sam slomio ruku i onda nemam sta da radim kod kuce pa ako bih mogli kada prodje ova kazna za pc check ako vec ne mozete da mi tu date unabn da mi date sansu da me ne banujete za G.P 1.4 jer mi je dosadno kod kuce vec 27 septembra da mogu da igram ali to je do vas,Isto sam od Abrahama dobio odgvor da nisam bl za lidere te jedva cekam da ponovo postanem lider,Voleo bih da mi date sansu da me ne banujete za 1.4 vec da mi izadjete u susret jer stvarno sedenje kod kuce i smaranje je veoma tesko podnosnjivo.Za ove datume nisam siguran sto posto ali znam da sam banovan 6 mjeseci i unban bih trebao 27 septebra.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom