Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Zalba na odluku administratora | Gerrito Malchiny

Status
Not open for further replies.
Your ID
58318
Players nickname
Stefan_Ajkula
Administrators nickname
Gerrito_Malchiny
Date
Sep 1, 2024
Time
1:47
Proofs
https://imgur.com/a/X3DWlXP

Stevo

Player
Player
Dobar dan zalimo se na to da nam je neformalna organizacija odbijena zbog toga jer smo mi imali stari fam i onda napravili smo novi jer nam je stari nestao ali on je idalje bio na forumu i imao je neformalno onda nakon toga admin nam je skinuo neformalno za tu staru familiju koja se zvala ajkuli onda smo napravili novu familiju pod imenom ajkule i sad ne znam da li je admin pomesao ta 2 fama il nesto jer su slicna imena a stari fam nam je nestao zbog ne placanja kuce i onda nakon toga nam je admin odbio neformalno jer je kao razlog bio da moramo da cekamo 30 dana od skidanja prethodnog neformalne a mi prethodno nismo ni imali jer opet kazem to je sve novi fam i takodje tamo pise na stari fam da smo izgubili neformalno jer smo promenili kucu a nismo promenili vec smo izgubili taj fam i napravili novi pod slicnim imenom razlika je samo 1 slovo i mozda je admin pomesao dva fama.I nakon toga mislim da bi trebali da nam prihvatite ponovo zahtev za neformalnu organizaciju jer mislim da je admin pogresio. Izvinjavam se ako sam nesto pogresno napisao ne znam bas najbolje srpski nadam se da ste me razumeli u glavnom ako mozete da nam date neformalno jer je ovo potpuno novi fam.

Hvala unapred!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom