Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Snex Ourmoney

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h-8h
5. Vaš Diskord: nhino.mp3
6. Vaše Ingame ime: Snex Low
7. Vaš ID: 60144

Dodatne Informacije

1. Lider za...Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
  • Najvise od svih org volim FIB i bio sam dovoljno puta u org da bi znao da je vodim.
  • Mislim da sam sposoban voditi drzavnu org kao sto je FIB.
  • Poznajem svaki rank u organizaciji,kao i opis posla svake jedinice.Samim tim smatram da odlicno poznajem organizaciju i da mogu da je vodim.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
  • Sto se tice rankova FIB-a uveo bih par nekih vecih promena i dodao bih dosta novih zaduzenja kako bi svima bilo zanimljivo u organizaciji.
  • Zalagao bih se za maksimalno postovanje izmedju ljudi u organizaciji i mojih ljudi sa ostalim organizacijama.
  • Zalagao bih se za saradnju sa ostalim drzavnim org da se svi osecamo kao najblizi a da ne bude problema.
  • Toksicnost bi bila strogo kaznjiva.
  • Naucili bi agente kako se prikupljaju validni dokazi.
  • Uz prikupljene dokaze bi redovno radili racije..
  • Zahtevao bih od mojih ljudi da sto pre reaguju na odredjene stvari kako bi zivoti ljudi sto pre bili spaseni.
  • Moja High Komanda bi bila odredjena grupa ljudi koja je obucena za posao jednog takgvog agenta.
  • Uveo bi vise jedinica u FIB a vodje tih jedinica bi bili ljudi koji su u High Komandi.
  • Postojala bi jedinica MOSSAD koja bi isla undearcover i hvatala kriminalce.
  • Postojala bi jedinica DEA Koja bi uzimala pse tragace i trazila kanabis kako bi mogla da zapleni isti.
  • Postojala bi jedinica TU ( Ttactical Unit ) Koja bi bila jedinica za akcije.
  • Postojala bi jedinica FSSS koja bi isla undercover i skupljala dokaze vezane za kriminalne familije.
Hvala na citanju moje aplikacije srecno svima.
Snex!!

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Maksimalan broj kandidata, vise srece drugi put.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom