Informacije
1. Vaše ime u RL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h-8h
5. Vaš Diskord: nhino.mp3
6. Vaše Ingame ime: Snex Low
7. Vaš ID: 60144
Dodatne Informacije
1. Lider za...Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Snex!!
1. Vaše ime u RL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h-8h
5. Vaš Diskord: nhino.mp3
6. Vaše Ingame ime: Snex Low
7. Vaš ID: 60144
Dodatne Informacije
1. Lider za...Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Najvise od svih org volim FIB i bio sam dovoljno puta u org da bi znao da je vodim.
- Mislim da sam sposoban voditi drzavnu org kao sto je FIB.
- Poznajem svaki rank u organizaciji,kao i opis posla svake jedinice.Samim tim smatram da odlicno poznajem organizaciju i da mogu da je vodim.
- Sto se tice rankova FIB-a uveo bih par nekih vecih promena i dodao bih dosta novih zaduzenja kako bi svima bilo zanimljivo u organizaciji.
- Zalagao bih se za maksimalno postovanje izmedju ljudi u organizaciji i mojih ljudi sa ostalim organizacijama.
- Zalagao bih se za saradnju sa ostalim drzavnim org da se svi osecamo kao najblizi a da ne bude problema.
- Toksicnost bi bila strogo kaznjiva.
- Naucili bi agente kako se prikupljaju validni dokazi.
- Uz prikupljene dokaze bi redovno radili racije..
- Zahtevao bih od mojih ljudi da sto pre reaguju na odredjene stvari kako bi zivoti ljudi sto pre bili spaseni.
- Moja High Komanda bi bila odredjena grupa ljudi koja je obucena za posao jednog takgvog agenta.
- Uveo bi vise jedinica u FIB a vodje tih jedinica bi bili ljudi koji su u High Komandi.
- Postojala bi jedinica MOSSAD koja bi isla undearcover i hvatala kriminalce.
- Postojala bi jedinica DEA Koja bi uzimala pse tragace i trazila kanabis kako bi mogla da zapleni isti.
- Postojala bi jedinica TU ( Ttactical Unit ) Koja bi bila jedinica za akcije.
- Postojala bi jedinica FSSS koja bi isla undercover i skupljala dokaze vezane za kriminalne familije.
Snex!!