Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Asistenta Administracije I Vitaly Mikhailov

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vitaly Mikhailov

ex Sheriff
Player
1. Vaše ime IRL: Milan Pajkić
2. Vaše godine: 24
3. Vremenska zona: Centralno-evropska.
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Jutarnji casovi 7-10 i popodnevni 16:00 pa sve do ponoći.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-8 sati
6. Vaš Discord: vitalykgb
7. Vaše ingame ime: Vitaly Mikhailov
8. Vaš ID: 47548
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: state-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Odavno se rodila želja za time,pre svega svoj put vidim preko Asistenta administracije te do pravog admina.Smatram da sam spreman polako da se povučem iz RP sveta i preuzmem poziciju administratora.Samim tim kao Asistent bih polako preuzimao odgovornost koju donosi pozicija Admina i naravno bio igracima na usluzi da pomognem.Potrudio bih se i zatim se prijavio sa pravog admina.
2. Koje su vaše prednosti?Ja sam strpljiv,dovoljno da mogu da izadjem u susret i pomognem svim igracima.Smatram da sam se jako dobro upoznao sa projektom te mi je sada u cilju da drugima pomognem u tome.
3. Koje su vaše najveće slabosti?Ponekad nestrpljivost
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? Da (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?Ne

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Odbijeno.

Trenutno ne trazimo kandidate za poziciju asistenta administracije, mozete se prijaviti za admina.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom