Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Paja Escobarr

Player
Player
Joined
Apr 23, 2024
Messages
82
1. Vase ime IRL: Pavle
2. Vase godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosek online po danu: 5-6h
5. Vas discord: favelaa_10
6. Vase ingame ime: Pavle Favela
7. Vas ID: 58536

1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije? ( Navedite 3 razloga uz objasnjenje )

1. Organizacija se posvećuje ciljevima i vrijednostima koje su mi osobno bliske, poput inovacije, društvene odgovornosti ili održivog razvoja. Smatram da su ovi ciljevi ključni za stvaranje dugoročnih pozitivnih promjena u zajednici i industriji. Kao lider, mogu aktivno doprinositi ostvarenju tih ciljeva i osigurati da organizacija ostane usklađena s misijom, što je za mene izuzetno motivirajuće i ispunjavajuće.

2. Iskustvo i stručnost relevantni za izazove organizacije: Posjedujem iskustvo i vještine koje su direktno povezane s trenutnim izazovima i prilikama s kojima se organizacija suočava. Moje prethodno iskustvo u vođenju timova, upravljanju projektima i strateškom planiranju omogućuje mi da ponudim konkretna rješenja za unapređenje operativnih procesa i postizanje poslovnih ciljeva. Vjerujem da ću moći implementirati uspješne strategije koje će pomoći organizaciji da se razvija i napreduje.
3. Posvećenost razvoju tima i organizacije : Jedan od mojih glavnih prioriteta kao lidera je stvaranje pozitivne i poticajne radne okoline u kojoj će zaposlenici biti motivirani, uključeni i razvijeni. Posvećen sam razvoju talenata i izgradnji jakih timskih odnosa, jer vjerujem da je uspjeh organizacije direktno povezan s zadovoljstvom i angažmanom zaposlenika. Kao lider, želim stvoriti kulturu koja podržava osobni i profesionalni rast, što će dodatno unaprijediti ukupnu produktivnost i kreativnost unutar organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Kako bi RolePlay bio što korisniji, scenariji trebaju odražavati stvarne izazove s kojima se organizacija suočava. U Marabunta Grande, to može značiti kreiranje situacija koje su specifične za vašu ogranizaciju, poput upravljanja velikim projektima, pregovaranja s ključnim partnerima, ili rješavanja problema. Uključivanjem stvarnih poslovnih izazova, sudionici mogu vježbati rješavanje problema u kontekstu koji im je poznat i relevantan.

Rankovi:

13 - Leader
12 - Co-Leader
11 - O.G
10 - Enforcer
9 - Turfer
8 - Ghetto Commander
7 - Grafiti Team Leader
6 - Grafiti Team
5 - Cholo
4 - Blooda
3 - Dealer
2 - Newbie
1 - Suspend


 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom