Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review FIB | Korumpirana Biografija | Vlada Flow | 19485

Mrksa

Player
Player
Joined
Mar 5, 2022
Messages
64
Organizacija: FIB

Ime: Vlada Flow
Starost: 54
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Futog
Pol: Musko
Boja očiju: Plava
Boja kose: Nema (celav)
Tetovaže: Ruke, noge, torso
Prednosti: Brz, snalazljiv, sportski spreman, uporan
Slabost: Tvrdoglav


Životna priča: 100+ reči

Vlada je rodjen veoma siromasan u prigradskom naselju Futogu. Svoj zavicaj voleo je vise od svega. Kao mlad dosta se tukao i upadao u razno razne konflikte sa opakim momcima iz Beogradskom podzemlja. Vlada je u Futogu gradio svoj zivot kako je on mislio ka boljem, mislio je da je kriminal jedini ispravni put. Upao je u lose drustvo i harali su Futoskim ulicama. Nakon nekog vremena Vladin najjbolji drug bio je upucan od strane opakih momaka Beogradskog podzemlja. Nakon sto je Vlada saznao za taj dogadjaj, odlucio je osvetiti im se. Nakon dugog ulozenog vremena u trening sa profesionalnim trenerom, isto Vladinim ocem Saketom, Vlada je mislio da je spreman uputiti se u nesto veoma opasno. Borio se kao lav zbog svog preminulog druga i mislio je da je osveta jedino sto ce ga uciniti srecnim i da ce sav taj bol koji nosi u sebi, nestati nakon te osvete. Vlada se uspesno osvetio, ali nekako ga je nesto idalje jelo iznutra, idalje je osecao tu bol i patnju. Vlada je shvatio da ga osveta nije ispunila i da zivot ovako ne moze dalje. Nakon kratko provedenog vremena u selu Ripnju, Vlada je odlucio da se presli preko, u Los Santos. Imao je zelju poceti karijeru sa druge strane zakona, da brani drzavu od kriminala, zeleo je da se promeni. Zaposlio se u LSPD i tu je zapoceo svoju policijsku karijeru.

Priča o karijeri: 100+ reci

Svoju karijeru Vlada je zapoceo u LSPD-u, svoju proslost ostavio je iza sebe i odlucio je zapoceti novi, bolji zivot. Nakon par nedelja u LSPD-u Vlada se zainteresovao za sektor Inspektora, zanimalo ga je kako namamiti kriminalce i kako ih nadmudriti. Razgovarao je sa svojim prijateljima unutar organizacije i odlucio je prijaviti se za Mladjeg Inspektora LSPD-a. Nakon sto su ga primili u taj sektor Vlada je bio veoma veseo i nije mogao docekati da zapocne rad u novom odeljenju. U pocetku Vlada nije smeo da ide sam na akcije ili na istrazivanja, vec je bio nagledan citavo vreme od strane Starijih Inspektora. Par uspesnih akcija kasnije, Vlada biva promovisan u Starijeg Inspektora od samog Nacelnika. 5 godina nastavio je raditi u tom sektoru i posle se odlucio za nesto teze, nesto dinamicnije. Tad je Vlada otrkio FIB. Odradio je uspesan transfer, pozdravio se sa kolegama iz LSPD-a i svoju karijeru Inspektora nastavio je u FIB-u u jedinici MOSSAD. Par godina kasnije Vlada je napredovao u sve vece i vece cinove i bio je postovan od strane ostalih agenata.


Ishodi:

1 - Vlada može da veze, vuce, stavlja u auto, leci i kupi oruzje sa poda pištoljem i tejzerom u ruci (ne puškom).
2 - Vlada se moze ponasati bahato i muciti kolege, civile, bandite.
3 - Vlada može nositi bilo koju masku ili undercover uniformu na akcijama posto je visoko utreniran i obucen za undercover misije.
4 - Vlada može slomiti kamericu, ocistiti kriminalcima dosije, uzeti mito do 100.000$ i ilegalne predmete.
5 - Vlada moze da onesvesti kolegu, kako bi izbavio prijatelja/dousnika od hapsenja.
6 - Vlada moze patrolirati u getu kako bi uhvatio visoko kriminalna lica koja se kriju u njemu.
 
Top Bottom