Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

skevaaa_

Player
Player
Joined
Jul 18, 2024
Messages
15
Ime:Vale
Pol:Muski
Starost:16
Rasa:Belac
Nacionalnost:Crnogorac
Mesto rođenja:podgorica
Otac:Miodrag
Majka:Jelena
Težina:120kg
Visina:185cm
Boja očiju:Kafena
Boja kose:Bijela
Tetovaže:Leva noga,Desna noga,Obe ruke
Prednosti:Vredan,Uporan,Lojalan
Slabost:Kratki zivci,zene,alkohol



Zivotopis:Vale Divo rođen je 2008. godine u okolini Podgorice, u porodici koja je uvek stavljala naglasak na obrazovanje i lični razvoj. Njegovo detinjstvo je bilo obeleženo ljubavlju prema prirodi i sportu, dok je u isto vreme pokazivao izuzetnu posvećenost školskim obavezama. Odrastajući u ovoj regiji, Vale je naučio važnost zajedništva i tradicije, što je oblikovalo njegov karakter i vrednosti.

Nakon završetka osnovne škole, Vale je odlučio da se posveti svojoj velikoj strasti – policijskom pozivu. Upisao je Srednju policijsku školu , gde je uspešno završio svoje obrazovanje i stekao osnovne veštine i znanja potrebna za buduću karijeru. Tokom svojih srednjoškolskih dana, pokazao je izuzetnu posvećenost i ozbiljnost u učenju, kao i spremnost da se upusti u različite aktivnosti koje su obuhvatale veštine rukovođenja, timskog rada i rešavanja problema.

Pored akademskih uspeha, Vale je bio aktivan u vanškolskim aktivnostima, uključujući sportske igre i volonterski rad u zajednici. Njegova sposobnost da se prilagodi različitim izazovima i njegovu istrajnost su prepoznali i njegovi nastavnici i kolege, koji su ga opisivali kao odgovornu i pouzdanu osobu. Vale je uvek težio da pruži najbolji primer i da doprinese svom okruženju na pozitivan način.

Nakon što je završio srednju školu, Vale se nada da će nastaviti svoj profesionalni razvoj i pridružiti se policijskim snagama, gde će moći da primeni svoje veštine i posvećenost u službi zajednici. Njegovi ciljevi uključuju stalno usavršavanje i doprinos bezbednosti i dobrobiti društva. Sa svojim čvrstim temeljima i jasnim planovima, Vale Divo je spreman za izazove koje mu budućnost donosi.


ishodi:

1- Vale moze da ide sam protiv dvojice zbog svoje neustrasivosti i preciznosti sa oruzjem.
2-Vale moze da koristi svo tesko naoruzanje ( light-mashine-gun, heavy-sniper, heavy-shotgun... i postuje pravilo P.D 1.6)
3-Vale može pretraživati lica sa bilo koje strane osobe.
4.Vale može pružati prvu pomoć, pretraživati, pljackati ljude, uzimati stvari s poda, vezuje,vuce i ubacuje u kola sa revolverom ili tejzerom u ruci.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom