Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP I Korumpirana Biografija I Edin Mujdanovic 61766

Rejected
Status
Not open for further replies.

mujdanovicedin1

Player
Player
Joined
Sep 1, 2024
Messages
3
Ime: Edin Mujdanovic
Starost:15
Nacionalnost:bosanac
Mesto rođenja:sarajevo
Pol:Muski
Boja očiju: Braon
Boja kose: ljubicasta
Tetovaže:Leva ruka,, desna ruka , ledja
Prednosti:Snalazljiv,Pametan,Jak
Slabost:Slabi Zivci

Zivotna prica:Edin Mujdanovic posle duzeg vremena i mnogo godina je konacno izasao iz zatvora , nalazio se u zatvoru kada su ga pre 10 godina uhvatili u korupciji i u ubijanju svojih bivsih kolega kada je radio za FIB. Edin je bio jako siromasan kada je izasao iz zatvora jer su mu sav novac i imovinu koju je imao drzava oduzela, Edin niko nije hteo da zaposli da bi mogao da zaradjuje za zivot jer je imao dosije i bio je u proslosti veliki kriminalac koga je jurila cela drzava. Kada je Edin bio uhvacen u korupciji i ubijanju svojih kolega za veliki novac otisao je na sud u Vladi , Edin dobio zatvor od 50godina , tada je iskusni advokat Paca Vice odlucio da se kazna zatvora smanji na 10 godina, tad je sudija Nikola Hikaru zavriso sudjenje Edin i izdao mu je kaznu od 10 godina zatvora, Za smanjenje kazne zatvora zasluzni su prijatelji od Edina Tefo Koturic i Vidoje Kalasnjikov, Koji su platili veliku kolicinu novca advokatu Paca Vice da bi pomogao Edinu da mu se smanji kazna zatvora na 10 godina. Kada je Edin posle 10 godina robije izasao iz zatvora odlucio je da zapocne novi zivot u gradu i da zaboravi na staru proslost i sve sto je uradio protiv ove drzave.
Priča o karijeri:
Kada je Edin izasao iz zatvora odlucio je da nadje neki novi posao koji ne krsi zakon i ne ide protiv drzave ali je bilo tesko jer su ga svi znali kao velikog kriminalca.
Posle nekog vremena nasli su se Edin i njegovi prijatelji Tefo Koturic i Vidoje Kalasnjikov , oni su radili u policiji LSPD i isto su radili kao Edin u svojoj proslosti i zaradjivali veliku kolicinu novca na dan , takodje su prodavali tesku i veliku robu svaki dan kriminalcima koje su izvlacili iz zatvora za taj veliki novac. Uvek kada su vozili veliku robu Kokain, Kanabis , Municiju u ogromnim kolicinama i oruzje , Tefo i Vidoje su ih pratili da ne moze niko da ih zaustavi dok prevoze. Kada su se Edin i Tefo , Vidoje nasli videli su u kakvoj je situaciji Edin te su mu ponudili da bude korumpiran sa njima i radi sve ove ilegalne stvari da bi dobijao ogroman novac da moze i vise od toga da zivi normalno , ali morali su da se paze da ih neko drugi ne uhvati u tome popud nacelnika Leona Zaza , Fib agenta , Gov agenta. Edin nije znao da li da prihvati ponudu ali nije imao izbora i odlucio je da se vrati u stari posao kao pre 10 godina , od tada kada je prihvatio poceo je da radi sve kriminalne radnje sa velikim kriminalcima , prodajom droge kokaina i dosta ilegalnih supstance.
Od tada je Edin poceo da bude korumpirani drzavni sluzbenik u SAHP sa svojim prijateljima i zaradjivao je i vise nego sto mu je bilo potrebno.

1. Edin može da pljačka saradjuje sa kriminalcima u getu jer to je njegova ekipa, njegovi najlojalniji ljudi.

2. Edin može da veže, vuče, ubaci/izbaci iz kola, pretraži(sa svake strane), leči, vozi, popravlja auto, otvara PDA i pali kamericu sa revolverom(tejzer) u ruci.

3. Edin može osumnjičenima slomiti kamericu, očistiti dosije i uzeti mito (do $100K) i ilegalne predmete.

4. Edin može mučiti i bahato ponašati prema kolegama, civilima, banditima.. (ne na talačkoj)

5. Edin može ući u 2v1 iz svog iskustva I treninga.

6. Edin može patrolirati u getu radi lakše potrage traženih lica i sakupljanja dokaza o različitim kriminalnim bandama.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom