Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Leader za Marabunta Grande | Luka Ashenhurst

Luka Darkflow

Player
Player
Joined
Jun 4, 2024
Messages
67
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: luka0009
6. Vaše ingame ime: Luka Ashenhurst
7. Vaš ID: 39290

1. Lider za Marabunta

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Kao lider, želim da preuzmem odgovornost za razvoj i implementaciju strategija koje će unaprediti MARABUNTA GRANDE. Smatram da imam jasnu viziju o tome kako da organizaciju usmerim ka ostvarivanju njenih dugoročnih ciljeva i verujem da mogu doneti inovativne ideje koje će doprineti našem uspehu.

2. Imam duboko verovanje da je timska sinergija ključna za postizanje izuzetnih rezultata. Kao lider, želim da se fokusiram na osnaživanje svakog člana tima, unapređenje komunikacije i stvaranje radnog okruženja koje podstiče kreativnost i produktivnost. Verujem da mogu doprineti boljoj koordinaciji i većem zadovoljstvu članova tima.
3. Privlači me ideja da kao lider istražim i razvijem nove prilike za rast organizacije. Vidim značajan potencijal u širenju na nova tržišta ili uvođenju novih inicijativa koje mogu doneti dugoročan uspeh. Želim da budem u poziciji da prepoznam i iskoristim te prilike, čime ćemo obezbediti stabilan i dinamičan rast organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Kao lider, planiram da unapredim Realizam i Dinamičnost RolePlay scenarija u MARABUNTA GRANDE kako bih osigurao da iskustvo bude što autentičnije i uzbudljivije za sve učesnike. Smatram da je ključno da scenariji budu bazirani na realnim situacijama i izazovima s kojima se organizacija ili tim može suočiti. Ovim pristupom želim da omogućim učesnicima da bolje razumeju i rešavaju složene probleme, razvijajući svoje veštine u realističnim okruženjima.
 
Top Bottom