Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review FIB Korumpirana Biografija | Nikolaa Angel | 3675

Nikola Angel

Player
Player
Joined
Apr 15, 2022
Messages
245
Organizacija:FIB
Ime: Nikola
Starost: 56
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja:Bolivija
Pol:Musko
Boja očiju: Crvena
Boja kose: Crna
Tetovaže: Po celom telu
Prednosti: Brz na obaracu, snalažljivost,
Slabost: Slabo strpljenje, ne prastam
Životna priča: 100+ reči
Nikola je odrastao u siromaštvu, okružen nepravdom i teškoćama. Od malena je sanjao o boljem životu i odlučio se boriti protiv sistema koji ga je okrutno zanemario. Kao mladić, Nikola se pridružio Federalnoj Istrazijskoj Biografiji (FIB) s nadom da će moći promeniti stvari iznutra. Međutim, Nikola je brzo shvatio da je korupcija duboko ukorenjena u samim temeljima FIB-a. Umesto da se bori protiv zla, postao je deo njega. Podmićivanje, laži i manipulacije postali su deo svakodnevnog života Nikole. Njegova moralna dilema je postajala sve veća dok je balansirao između lojalnosti prema FIB-u i svoje unutrašnje borbe za pravdu. Kako je vreme prolazilo, Nikola je postao sve više uvučen u mrežu korupcije, gubeći svoju prvobitnu svrhu i moralni kompas. Na kraju, Nikola je shvatio da je postao ono protiv čega se borio - korumpiran i izgubljen u sistemu koji je uništio njegove snove. Sada se suočava sa teškom odlukom - da li da nastavi da podržava korupciju ili da se suprotstavi sistemu i pokuša ispraviti svoje greške.
Priča o karijeri: 100+ reči
    • SR Nikola, visoko pozicionirani korumpirani agent Federalne Istrage Biografije (FIB), bio je poznat po svojoj moći i uticaju u državi. Kroz godine, Nikola je postao centralna figura u mreži korupcije koja je zahvatila različite segmente vlasti. Koristeći svoju poziciju u FIB-u, SR Nikola je manipulisao istragama, zataškavao dokaze i štitio korumpirane političare i poslovne ljude. Njegova veza s podzemljem bila je dobro poznata, a mnogi su se plašili da će otkriti njihove tajne i skandale. Nikola je stekao ogromno bogatstvo kroz mito, podmićivanje i nelegalne poslove, koristeći svoju moć da kontroliše ekonomske tokove u državi. Njegova imovina rasla je eksponencijalno, dok je njegova reputacija postajala sve mračnija. Iako je bio poznat kao "gospodar senki", SR Nikola je živeo u konstantnom strahu od izdaje i osvete. Njegova karijera bila je ispunjena intrige, prevare i opasnosti, a njegova moć je bila i njegovo prokletstvo. Na kraju, SR Nikola je shvatio da je duboko zaglibio u korupciji i da je izgubio svoju moralnu kompas. Iako je imao moć i bogatstvo, unutrašnji nemir ga je progonio, terajući ga da se zapita da li je vredelo izdati svoje principe zarad lične koristi.

Ishodi:
1-Nikola moze da podize oruzije sa poda, veze,vuce,lijeci, otvara PDA, penje uz merdevine i stavlja u auto sa pistoljem u ruci(ne puskom)
2-Nikola moze da onesvjesti/uradi atentat na kolegu kako bi oslobodio osobu bitnu njemu/prijatelja/dousnika..
3-Nikola moze da pljacka i suradjuje sa bandama i kriminalnim skupinama kako bi prikupio dokaze ili u njegovu korist.
4-Nikola moze potraziti kamericu i slomiti istu kako kolegama tako i civilima. (upotrebom try komande)
5-Nikola moze ukloniti potjernicu ili ocistiti dosije osobi bitnoj njemu.
6-Nikola moze muciti i bahato ponasati prema kolegama, civilima, banditima.. (ne na talacko
 
Last edited:
Top Bottom