Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande | Strale Wing

Rejected
Status
Not open for further replies.

glsc

Player
Player
Joined
Sep 14, 2022
Messages
41
1. Vaše ime IRL:Strahinja
2. Vaše godine:21
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:6-12h
5. Vaš Discord:Glusac#7213
6. Vaše ingame ime:Strale Wing
7. Vaš ID:28012


1. Lider za Marabunta
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Želim da budem lider organizacije Marabunte jer želim da uložim svoje veštine u vođenje i razvoj organizacije, stvarajući jaku ekipu koja će se istaknuti u igri. Kao lider, mogu da implementiram strateške odluke koje će omogućiti organizaciji da se popne na vrh, povežući članove i unapređujući komunikativnost za maksimalan uspeh.
2. Jako me privlači izazov vođenja dinamične organizacije u igri. Kao lider, imam priliku da stvorim jedinstvenu atmosferu unutar organizacije, razvijam strategije za maksimalne uspehe u organizaciji i pružim članovima priliku da pokažu svoje znanje i doprinesu zajedničkom uspehu organizacije.
3.Jer verujem da mogu da istaknem organizaciju na serveru,stvaranjem nezaboravnih scenarija za sve članove. Kao lider, želim da organizaciju pretvorim u središte za stvaranje neverovatnih rp priča i dogadjaja koji će ostaviti trag na serveru, pretvarajući svaki event,dogadjaj u jedinstveno iskustvo koje se ne zaboravlja.




3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
U poslednje vreme se dosta smanjio kriterijum za ulazak u neku organizaciju ja bih to podigao na malo visi nivo da ne moze bas svako da udje u organizaciju da krsi i kvari ostalima igru,takodje vidim po getu da su organizacije dosta neaktivne da se vise ne roba i puca kao pre to bih isto zeleo da popravim da se vrati aktivnije pucanje i robanje po getu.Doveo bih aktivne clanove koji znaju dobro pravila i redovno bi robali i isli na evente da se gangovi malo aktiviraju a ne samo da se turfa.Nemam toliko kazna sto se moze i proveriti na forumu sto govori koliko cenim postovanje pravila i da ne bih dozvolio da neko drugi kvari igru i rp nekom drugom.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom