Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review FIB korumpirana biografija | Akira Bushido 10930

Akira Bushido

Vendetta on top!
Player
Joined
Jan 26, 2022
Messages
128
Ime: Akira Bushido
Datum rođenja: 15. april 1975.
Mjesto rođenja: Tokio, Japan
Visina i težina: 185 cm / 85 kg
Vrsta tela: Atletski
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna Tetovaže: Yakuza zmajeva tetovaža na desnoj ruci
Državljanstvo: Japansko/Američko
Osobnost: Lukav, ambiciozan, nemilosrdan





Akira Bushido rođen je 15. aprila 1975. godine u Tokiju, Japan. Odrastao je u porodici sa dugom tradicijom službe u različitim oblastima bezbednosti. Njegov otac bio je visoki oficir u japanskoj policiji, dok je majka radila kao analitičar za sigurnosne agencije. Ovaj ambijent oblikovao je Akirine poglede na život i bezbednost od rane mladosti.
Bushido je upisao prestižni Univerzitet Keio, gde je stekao diplomu iz međunarodnih odnosa sa posebnim fokusom na bezbednost i obaveštajne studije. Njegova akademska izvrsnost i interesovanje za globalne sigurnosne izazove omogućili su mu da se upiše na master studije na Univerzitetu Harvard, gde je dodatno produbio svoje znanje o savremenim bezbednosnim strategijama.
Nakon završetka studija, Akira Bushido se pridružio Federalnom istražnom biroju (FIB) 2002. godine kao specijalni agent. Njegova izuzetna sposobnost analize i strateškog razmišljanja brzo su ga izdvojili među kolegama. Tokom svoje karijere u FIB-u, Bushido je radio na mnogim ključnim slučajevima, uključujući složene operacije protiv organizovanog kriminala i međunarodnog terorizma.
Jedan od njegovih najvažnijih doprinosa bio je rad na operaciji "Zlatni Sektor", koja je uključivala razbijanje međunarodnog lanca trgovine ljudima. Njegov taktički pristup i sposobnost da poveže složene informacije doprineli su uspehu operacije, što je dovelo do hapšenja brojnih kriminalaca i spasavanja mnogih žrtava.


U početku, Bushido je bio prepoznat kao talentovani agent sa izuzetnim veštinama analize i strategije. Međutim, kako je vreme prolazilo, njegova ambicija i želja za brzim usponom počeli su da ga odvode s puta. Ubrzo je postao uvučen u svet korupcije i kriminalnih aktivnosti. Prvi tragovi njegove korupcije pojavili su se 2007. godine, kada je primljen u zle krugove organizovanog kriminala.Tokom svoje karijere, Bushido je koristio svoj položaj u FIB-u kako bi omogućio kriminalnim grupama da izbegnu pravdu, manipulišući istragama i prikrivajući ključne dokaze. Njegovo ponašanje postalo je očigledno 2013. godine, kada je otkriveno da je učestvovao u zaverama koje su uključivale lažno svedočenje i falsifikaciju dokumenata.Bushido je bio umešan u niz skandala koji su uključivali primanje mita od organizacija koje su bile pod istragom FIB-a. On je koristio svoje kontakte i pristup poverljivim informacijama kako bi omogućio ovim organizacijama da izbegnu kazne ili da manipulišu istragama u svoju korist.
Njegove aktivnosti su otkrivene 2018. godine tokom interne istrage koja je započeta nakon što su neki od njegovih kolega primetili nepravilnosti u njegovom radu. Istražitelji su otkrili da je Bushido koristio svoje pozicije kako bi nelegalno profitirao, što je rezultiralo velikim skandalom unutar FIB-a.
Nakon što je bio otkriven i uhapšen, Bushido je suočen s brojnim optužbama za korupciju, primanje mita i zloupotrebu službenog položaja. Suđenje mu je donelo presudu, a kazna koju je dobio uključivala je dugogodišnju zatvorsku kaznu i oduzimanje svih privilegija i imovine stečenih korupcijom.Akira Bushido predstavlja tragičan primer kako ambicija i pohlepa mogu kompromitovati integritet i posvećenost institucije. Njegova karijera, koja je započela sa velikim obećanjima, završila je kao upozorenje na opasnosti korupcije i neetičkog ponašanja unutar važnih institucija. Dok je bio agent FIB-a, Bushido je ostavio dubok trag, ali nažalost, jedan koji je značajno potresao temelje poverenja u pravdu i integritet.




1) Akira moze da vuce,vezuje,ubacuje u vozilo,pretrazuje,pruza prvu pomoc,otvara PDA, skuplja oruzije sa poda,i penje na merdevine sa revolverom u ruci
2) Akira moze da bude bahat i bezobrazan kako prema kolegama iz drzavnih org tako i prema kriminalcima (ne na talackim situacijama)
3) Akira moze nositi bilo koju masku ili undercover uniformu na akcijama posto je visoko obucen i vrlo cesto bira uniformu koju ce nositi za akcije
4) Akira moze da ubije kolegu ako ga uhvati u korupciji/muci privedene svim metodama kako bi izvukao informacije iz njih
5) Akira moze voziti offroad do 50km/h
6) Akira zbog svojih vestina moze da udje u situaciju 2v1
 
Top Bottom