Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved La Familia | Neformalna organizacija

Status
Not open for further replies.

Maki Armani

Participant
Leader of unofficial org
Ime naše porodice: La Familia
Leader porodice: Maki Armani | 34413
Broj kuce porodice: 1051
Discord leadera porodice: makim06
Forum link od vlasnika porodice: Maki Armani

Istorija porodice:

Moje ime je Maki Armani. Rođen sam u srcu Barija, četvrti koja nikad ne spava i gde se ne zna ko je na čijoj strani. Porodica? Ah, porodica. Za većinu, porodica je utočište. Za mene, porodica je La Familia, najmoćniji kriminalni klan u regionu. Moje detinjstvo nije bilo obično. Dok su druga deca igrala fudbal, ja sam učio veštine preživljavanja na ulici.

Moj otac, Don Alejandro, bio je glava porodice, a ja sam bio predodređen da nastavim njegovim stopama. "Kriminal nije izbor, Antonio, to je sudbina," često je govorio dok smo sedeli za stolom obavijenim dimom cigara i mirisom viskija. Od malih nogu učio sam pravila - lojalnost, tišina i poštovanje. Izdaš porodicu, izdao si sebe.

Sećam se svog prvog zadatka kao da je bio juče. Imao sam sedamnaest godina. Otac mi je poverio važan zadatak - isporuku paketa. "Ne otvaraj ga, samo ga isporuči. Tačno u ponoć," rekao je ozbiljno. Paket je bio teži nego što sam očekivao, a znatiželja je bila prejaka. Otplatio sam cenu svoje radoznalosti kada sam saznao da je paket sadržao dokaze protiv našeg rivala, koji je uskoro nestao sa scene. Tako sam naučio svoju prvu lekciju - ne postavljaj pitanja koja ne želiš da čuješ odgovor.

Godine su prolazile, a ja sam se uspinjao u hijerarhiji La Familije. Postao sam desna ruka mog oca, a moje ime je postalo sinonim za strah i poštovanje. Naš posao se širio - od ulične prodaje droge do organizovanih pljački i pranja novca. Policija? Bili su naši najbliži saradnici. Uvek je neko bio na našoj platnoj listi.

Ali svaka dinastija ima svoj kraj. Moj otac je postao nepažljiv, verujući da je nepobediv. Rivali su se ujedinili protiv nas, a izdaja je došla iznutra. Bio je to moj rođeni brat, Carlos, zavidan na mojoj moći i položaju. U noći kada je trebalo da potpišemo veliki dogovor, Carlos je pozvao policiju.

Uhapšen sam, ali nisam izdao porodicu. Izdržao sam mučenja i ispitivanja, znajući da će lojalnost biti nagrađena. I bila je. U zatvoru sam bio kralj, zahvaljujući kontaktima spolja. Nakon deset godina, izašao sam na slobodu, spreman da povratim ono što je naše.

Carlos je nestao, a ja sam preuzeo tron La Familije. Ali svet se promenio. Danas, igramo pametnije. Ulaganja u legalne poslove, tehnologiju i nekretnine. Kriminal je postao sofisticiraniji, ali pravila su ostala ista. Lojalnost, tišina i poštovanje.

Porodica? Ah, porodica. Za mene, porodica je La Familia. I uvek će biti.

Poslovanje:
Za sad nemamo privatnih biznisa, ali ih imam u velikom planu. Zarađivat ćemo na ilegalne i legalne načine.

Ciljevi:
Stvaranje velikog utjecaja u ovom gradu i zarađivanje na legalne i ilegalne nacine.
Skupiti veliki broj pouzdanih ljudi.
Kupiti čim više biznisa.
Kupiti sto više materijalnih stvari za familiju da svim ljudima u familiji bude dobro.

Pravila porodice:
Poštovanje lidera porodice.
Nema vrijeđanja.
Učestvovanje na eventima.
Postavljanje panela čim je više moguće.
Nema ignoriranja lidera.
Vraćanje auta u garažu.

Rankovi:

rank 1.SUSPENDED -Novi član. Dokazivanje lojalnosti i predanosti porodici.
rank 2.NEW FAMILY -Učenje o pravilima i vrednostima porodice.
rank 3.MEMBER -Izvršavanje zadataka koji mogu uključivati nasilje ili eliminaciju pretnji porodici.
rank 4.FAMILY MEMBER-Izvršavanje složenijih i ključnih zadataka za porodicu.
rank 5.LOYAL FAMILY -Preuzimanje većih odgovornosti unutar porodice.
rank 6.COMMANDER -Direktno odgovaranje šefovima i izvršavanje njihovih naredbi.
rank 7.HIGH COMMANDER -Uvođenje novih članova i njihovo obučavanje o pravilima i poslovanju porodice.
rank 8.LEADER -Donošenje ključnih odluka za porodicu.
rank 9.CO-OWNER -Djelovanje kao zamjenik šefa porodice.
rank 10.OWNER -Donošenje svih konačnih odluka za porodicu.

LOGO FAMILIJE:

OUTFIT FAMILIJE:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,
Uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idite protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND discordu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom