Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13219
Players nickname
Kurt Verstappen
Suspect ID
46762
Date of violation
Sep 1, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/9XhLpaz

kurt me zovu

Player
Player
Postovana administracijo,
Predstavljam se kao blacklistani igrac Kurt Verstappen poznatiji kao Luna Habibi id 13219 zbog vrijedjanja projekta. U septembru, 2023 godine, sam radio u GOV-u gde sam upoznao doticnog administratora Stefana Jokera, kasnije Stefan Whitee. Sa administratorom sam bio jako blizak cak smo trebali da se upoznamo uzivo kada je dolazio u Beograd sredinom proleca na jednodnevnu ekskurziju. On je administrator postao u aprilu ja mislim, a nedavno nakon toga je i moj blacklistovani drugar Limrex Sanchez id 37369 dobio blacklistu pa nam je pomagao oko njegove i Jozzine BL. Mogu navesti neki dokaz a to je da mu je Mujo nudio seniora crime ali je on to odbijao jer nije iskustan u crime-u. Tokom moje blackliste, igrali smo CS2 svaki dan. Dao mi je i svoj broj telefona na kome smo pricali sve vezano za grand da ga ne bi na discordu Mujo slucajno PC Checkao. imam samo neke od dokaza na viberu jer sam uzeo novi telefon mesec dana pre nego sto je on izasao iz administracije pa nemam bas puno dokaza. Preko Stefana sam saznao sve inf cak i da je Mujo rekao da sam mali gremlinko kada me je uhvatio na nalogu na kome sam izbegavao bl. Znam i da je Mujo mislio da cela limrexova ekipa ima najvise 13 godina, ali sam ja jedini koji ima tek napunjenih 13 godina a ostatak je stariji od mene. ima jos previiiise inf za grand ali sad to ne smem da pisem ovde.
U prilogu sam poslao dokaze o nasem poznanstvu.
Na slici 1 se vidi link od neke zalbe sa Granda.
Na slici 2 se vidi moja poruka gde mu kazem da ako vidi da pricaju u admin chatu o mom id-u da me obavesti
Na slici 3 me zvao da bi mi leakovao admin panel i sve admin chatove jer je par dana nakon tog poziva izasao iz admina.
Na slici 4 sam ga pitao dal je izasao iz admina
Na slici 5 mi prica kako je full zavrsio sa grandom.
Na slici 6 se vidi sve i objasnjeno je.
Na slici 7 sam mu rekao da me odb na main discord jer smo pricali na mom fake discordu.
Na slici 8 se vidi +387 sto znaci da je iz BiH
Na slici 9 sam mu poslao server od Limrexa.
Na slici 10 se vidi datum kad je otisao na more, uporedite datum sa njegovim odsustvom i primetice se isti datum.
Na slici 11 se vidi kako posedujem dva naloga, prvi je main a sa drugim sam se sa stefanom dopisivao jer kad bi mujo video main discord primetio bi bl igraca.
To je to od mene i ako se pitate zasto ga drukam, jer me blokirao bez razloga pa cu i ja njega 🥰

Status
Not open for further replies.
Top Bottom