Approved - G.P 1.4 , G.P 4.1 , G.P 1.7 I ID:7156
ID:13143 Aleksandar Belov ID:13178 Dragoljub Markovic ID:13178 je acc od Buki Drip taj ID je se redovno pretrazivao sa ID:13143 pomozu ne dozvoljenog softvera za pretrazivanje izmedju igraca. ID:13143 je vec banan za G.P 4.1 dok dotcini 13178 nije banan za tu situaciju. Dok sam bio u familiji...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 + FearRP I ID:50516,7156
Sve u povu,doticni 50516 puca bez brojanje a ID 7156 nema strah za zivot sjeda u auto i ponavlja samo idete gradski
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 + Toksicnost Lidera I ID:7156
Sve u povu,ako treba i duzi pov nije problem. Drugi sto su pucali ne vidi se ID-evi
gta5grand.com
Approved - LTA I ID:7156
Sve u povu. I molio bih da provjeri admin viseg ranka da li je radio UB jer je izasao iz zida a to je doticni Buki prije radio izlazio ispod kuce.
gta5grand.com
Approved - LTA I ID:7156
Sve u povu. I molio bih da provjeri admin viseg ranka da li je radio UB jer je izasao iz zida a to je doticni Buki prije radio izlazio ispod kuce.
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 + Toksicnost Lidera I ID:7156
Sve u povu,ako treba i duzi pov nije problem. Drugi sto su pucali ne vidi se ID-evi
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z.1.1 | 7156
Stao sam u prolazu do prodavnice i momci krenuli da mi prete pritom nisam imao obavestenje o pljacki iste.Krenuo sam da napustim prostoriju ali upucan sam bez brojanja iako se vidi da sam krenuo ka svom vozilu covek je ispalio 2 metka u ledja.Nisam se vracao nazad u prodavnicu ispostovao sam...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I 7156
Pozdrav, u POV-u se vidi kako nas media Buki Jovanovic postuje pravila ovoga servera. Fear rp nisam mogao prekrsiti zato sto mi je sam s puskom prisao i jos k tome samo kaze da je kradja vozila i pukne ne daje uslov a kamoli tek da odbroji 5 sekundi. Molim da se ovo pregleda i da se kazni posto...
gta5grand.com
Approved - Mass Rulebreak I Auditore
Sve u povu. prvo pola nasih je pobio sa helikopterom,da li je brojao ne znam jer svakako ide sam na nas da nam broji sto nema smisla nikakvog. ID:19896 kupi oruzje sa sotkom ID:7382 radi MK ostali 6.15 i evo video gdje im se brojalo opet a oni ne vole brojati ocigledno
gta5grand.com
Approved - P.D. 1.2 | 7156
Lice pod ID-em 7156 me je ubilo ispred kruga od eventa bizz war.
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 I Filip Jovicic
Dobio sam Upozorenje i ako se vidi u njegovom pov-u da nisam nikog ubio.
gta5grand.com
Approved - Mass rule break I Wolves Balkan
na povu se vidi kako vise clanova familije krsi razlicita pravila
gta5grand.com
Approved - Pravilo lidera 3.3 | ID:7156
lider familije auditore nas vredja smatram ovo kaznjivim i zelim da se lider kazni.
gta5grand.com
Approved - OOC Vredjanje I 19803
Ne razumem razlog ovog vradjanja ali se ovo desava minut nakon raida hydre dolazi mi lik gde me udara bugatijem "slucajno" a potom krece da vredja kao sto ja ne ucestvujem u rpu posle eventa 5 minuta tako i ne sme da on vredja bilo koga.
gta5grand.com
Approved - Zalba na odluku admina | Uros Nevolja
Admin nije lepo doneo odluku u videu se lepo cuje dodji da ti jebem MAMU a ne dodji da te jebem vamo evo lepo video 0.25 lepo se cuje prvo slovo M neko drugi sem ovog admina da pregleda molim lepo cuje se mozda dodji da ti jebem Mamo i lik koristi zbog toga da zvuci kao da je rekao dodji da te...
gta5grand.com
Approved - RDM
Sve se vidi na snimku. Proverite samo da li je on iz porodice Siners jer sumljamo na njih jer vec nekolilko puta za redom smo imali problem sa njima. Ovo se desava danima u nazad ali odredjeni clanovi porodice nisu imali pov.
gta5grand.com
Approved - Ubijanje u HQ | ID:0000
Kao sto vidite na snimku neka porodica ili organizacija je ubila mog kolegu i mene skoro.
gta5grand.com
Neka malo veci admin ovo pogleda i neka se svaki off top kazni
Hvala aj zzzzzzz