IC događaj preuzimanja blaga.
Bili smo prvi na mestu gde se nalazi blago, zatim su se pojavila dva automobila, crvene i plave boje. Automobil plave boje je izveo VDM, što je igrač sa ID 47830 prijavio (
). Kao što možete videti na snimku, igrač 47830 je počeo da puca na nas, pa smo i mi počeli da pucamo. Na kraju videa možete videti levo poruke iz kluba (ovaj klub će biti bitan u trenutku). Nakon smrti igrača 47830, snimak se prekida, a dolazi ID 46237 čiji se glas može čuti u videu od ID 47830 (takođe možete videti poruke iz istog kluba u četu). Lik je bio u istom automobilu na sceni, ali je pobegao.
Video protiv mene (
) pokazuje kako ID 46237 dolazi zadnji sa informacijama da su njegovi pali. Broji do 5 dok smo mi usred pucnjave. Nismo znali ko je i odakle je izašao, pa sam nastavio da pucam jer smo već izbrojali ostale, a taj isti Golf je bio prisutan na sceni. To je trenutna situacija. Carlos Malchiny je doneo odluku na osnovu videa koji traje 20 sekundi bez ikakvog konteksta. Molim da se dostavi duža verzija snimka od ID 46237, gde se vidi cela situacija, uključujući to kako on dobija informacije o broju ljudi na sceni (možete to čuti u videu od ID 47830). Video je montiran tako da im ide u korist, i želim da se ceo snimak objavi ili da se povuče kazna protiv mene.
Takođe, ID 46237 je rekao: "Imate 5 sekundi da se odaljite," ali nije naveo razlog, što ide protiv pravila 6.15. Međutim, pošto to nije moj video, ne mogu da podnesem prijavu, a Carlos Malchiny neće njega kazniti, već će doneti odluku na osnovu videa koji traje 20 sekundi.
(U SLUČAJU DA SE DOKAZI [
] I [
] OBRIŠU, OČEKUJEM WARN ZBOG BRISANJA DOKAZA. TAKOĐE, IMAM SAČUVANE KOPIJE OBA VIDEA KOJE ĆU OBJAVITI U SLUČAJU BRISANJA. HVALA.)
Bili smo prvi na mestu gde se nalazi blago, zatim su se pojavila dva automobila, crvene i plave boje. Automobil plave boje je izveo VDM, što je igrač sa ID 47830 prijavio (
Video protiv mene (
Takođe, ID 46237 je rekao: "Imate 5 sekundi da se odaljite," ali nije naveo razlog, što ide protiv pravila 6.15. Međutim, pošto to nije moj video, ne mogu da podnesem prijavu, a Carlos Malchiny neće njega kazniti, već će doneti odluku na osnovu videa koji traje 20 sekundi.
(U SLUČAJU DA SE DOKAZI [