1. Vaše ime IRL David
2. Vaše godine 13
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 6 do 15h
5. Vaš Discord:dqviidpluxxuryyyy
6. Vaše ingame imeavid Kalashnikov
7. Vaš ID 64708
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Famillies
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1 Kao prvo zeleo bih postati lider The Famillies-a jer nikad nisam bio u njima, odabrao bi najbolju turf i HC ekipu niko nebi bio odvojen ili ne voljen svi bi mogli da uzmi zaradu od grafita i od ostalih stvari.
2. Mislim da sam spreman voditi bandu jer imam iskustva u geto i u bandama te i na turfovima, informalima,pljackama i ostalo,
uvjek bi davao maksimalne bonuse ponekad ako nam zatreba cak bi dao iz svog džepa skroz nebitno imam li novca samo da zadovoljim membere moje organizacije.
3. Ako ja nebi bio u gradu potrudio bih se da moj HC tim ide na evente i da dovede članove organizacije da ih opreme i da krenu na akciju i na kraju podeli maksimalne bonuse i da ne bude svadje.
Potrudio bih se da moji clanovi organizacije ne krse pravila po gradu niti u hq niti na radio.
3. Vaš savjet za poboljšati
13.Head of Famillies
12.Right Hand
11.O.G
10.Turf team Leader
9.Turf Team
8.Grafiti Team Leader
7.Grafiti Team
6.Gheto Coach
5.Gheto Solider
4.Street Boy
3.Baby Boy
2.Young Bro
1.Suspended
Sretno os
talim kanditatima
David Kalashnikov
2. Vaše godine 13
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 6 do 15h
5. Vaš Discord:dqviidpluxxuryyyy
6. Vaše ingame imeavid Kalashnikov
7. Vaš ID 64708
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Famillies
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1 Kao prvo zeleo bih postati lider The Famillies-a jer nikad nisam bio u njima, odabrao bi najbolju turf i HC ekipu niko nebi bio odvojen ili ne voljen svi bi mogli da uzmi zaradu od grafita i od ostalih stvari.
2. Mislim da sam spreman voditi bandu jer imam iskustva u geto i u bandama te i na turfovima, informalima,pljackama i ostalo,
uvjek bi davao maksimalne bonuse ponekad ako nam zatreba cak bi dao iz svog džepa skroz nebitno imam li novca samo da zadovoljim membere moje organizacije.
3. Ako ja nebi bio u gradu potrudio bih se da moj HC tim ide na evente i da dovede članove organizacije da ih opreme i da krenu na akciju i na kraju podeli maksimalne bonuse i da ne bude svadje.
Potrudio bih se da moji clanovi organizacije ne krse pravila po gradu niti u hq niti na radio.
3. Vaš savjet za poboljšati
13.Head of Famillies
12.Right Hand
11.O.G
10.Turf team Leader
9.Turf Team
8.Grafiti Team Leader
7.Grafiti Team
6.Gheto Coach
5.Gheto Solider
4.Street Boy
3.Baby Boy