Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

mackica22

Player
Player
1. Vaše ime IRL: David Kalashnikov
2. Vaše godine: 13
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6 do 15h
5. Vaš Discord:dqviidpluxxuryyyy
6. Vaše ingame ime:David Kalashnikov
7. Vaš ID: 64708

Dodatne informacije

1. Lider za.....: Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Ja bih heto biti leader ove posebne organizacije jer mi se svidja od samog pocetka najvise i volio bih je uzeti i postati lider ove organizacije.

2.2 Kada bih dosao na poziciciju lidera Blood Street Gang-a dao bih sve od sebe da organizacija dosegne maksimalni potencial i davao bih maksimalne bonuse ako treba i iz mog đzepa

2.3 Smatram da sam spreman preuzeti ovu odgovornost organizacije na sebe jer smatram da to mogu da izdržim i da dovedem organizaciju u najbolji red.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Kao prvo svi moji clanovi bi bili ispitani od strane mene ili mojih zamjenika pri ulasku u organizaciju minimalno 10 pitanja do 3 greske maksimalno i bili bi sigurni da ne varaju...

3.2 Svi moji zamjenici bili bi posteni i dobri ljudi koji bi mogli voditi org kad mene nema u gradu...

3.3 Bili bismo aktivni sa svim kriminalnim aktivnostima kao sto su FZ raidovi, Gunstorovi, Talacke situacije itd...

3.4 Imao bih aktivnu i dobru ekipu turfera

3.5 Postivao bih naravno svakog člana organizacije.

Rankovi u organizaciji:
13. Big Blood
12.Right Hand
11.Left Hand
10.O.G
9. Turfer Lider
8. Turfer
7. Graffiti Team Leader
6. Grafitti Team
5. Gangster
4. Street Soldier
3. Young Blood