Dobar dan draga adiministracijo i Mujo, saljem danas ovaj unban appeal zato sto sam tek sad shvatio sta se desilo. Moj akaunt 14819 je dobio ban za "Blacklist Evading". Mislim da je to zato sto sam ja moj Twink nalog dao jednom drugaru, koji je on dalje dao nekom njegovom drugaru. Nakon toga obojica su dobili za Blacklist evading, i time sam i ja do idejubio zato sto sam mu dao moj Twink. Ja nisam uopste imao da taj lik ban evaduje samo me je pitao za nalog i dao sam mu jer ne igram na njemu. Znam da je i to samo sto sam mu dao nalog kresnje pravila ali nisam mislio da cu dobiti i ban na mainu za to. Stvarno sam uvek davao sve od sebe da ne krsim nikakva pravila, cak i kada sam se selio sam sve je bilo prijavljeno Muji da sam se selio time ni ne krism G.P 1.1. Stvarno bih voleo da dobijem drugu sansu na ovom divnom projektu i jos jednu sansu da se druzim sa mojim prijateljima. Sada sam se vratio sa mora jedva cekajuci da igram i video ovo. Molio bi administraciju da ima razuma za moju trenutnu situaciju i da shvate da nisam hteo nikako da stetim ovom projektu ili bilo kom igracu. Mnogo mi znaci moj nalog i voleo bi mnogo da opet igram, jos jednom hvala na razumevanju i srdacan pozdrav.