Nakon toga sto sam uzeo masinu za stampanje novca na snimku se vidi kako covek mene ubija bez brojanja.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!druze ja msm da ti ne vidis da sam ja pao i lezao na podu pa potom ustao, a to sto ti mene ubijas bez brojanja to je GP 6.15Administracija da pogleda lepo ja radim 6.15 a lice radi PG skace sa 10 metara visine i ponasa se kao nista da se nije desilo.
Administracija ce odluci sve si pokazao u POV,radis PG to nema daljedruze ja msm da ti ne vidis da sam ja pao i lezao na podu pa potom ustao, a to sto ti mene ubijas bez brojanja to je GP 6.15
I to sto sa te terase ne mozes otici nikako osim tako sto znaci da ste sami krivi sto ne postoji prirodni put sa te teraseAdministracija da pogleda lepo ja radim 6.15 a lice radi PG skace sa 10 metara visine i ponasa se kao nista da se nije desilo.
Postoji i prirodni put da se spustis sa terase a ne da skaces i da radis PG kako bi pobegao iz dvorista,lagano,da ne spamujemo ovde administracije je ta koja nosi odlukeI to sto sa te terase ne mozes otici nikako osim tako sto znaci da ste sami krivi sto ne postoji prirodni put sa te terase
A i pov ti je 30 sekundi a ja kako znam treba da je duzi od minut nit se zna sta si radio pustio si pov kako si vec na krovu,za svoju bezbednost celosnu zahtevam celi POV duzi od 1 MinutPostoji i prirodni put da se spustis sa terase a ne da skaces i da radis PG kako bi pobegao iz dvorista,lagano,da ne spamujemo ovde administracije je ta koja nosi odluke
Plus MG radis pricas na diskordu da dodje da te pokupi da te ne ubijuA i pov ti je 30 sekundi a ja kako znam treba da je duzi od minut nit se zna sta si radio pustio si pov kako si vec na krovu,za svoju bezbednost celosnu zahtevam celi POV duzi od 1 Minut
ako administracija bude zahtevala dobice, ali po pravilu ako se u pov vidi sve ne mora biti video duzi od minuteA i pov ti je 30 sekundi a ja kako znam treba da je duzi od minut nit se zna sta si radio pustio si pov kako si vec na krovu,za svoju bezbednost celosnu zahtevam celi POV duzi od 1 Minut