Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksa Zec

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Aleksa
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 6
5. Vaš Diskord: leksa1783
6. Vaše Ingame ime: Aleksa Zec
7. Vaš ID: 42037

Dodatne Informacije
1. Lider za... Vođa Marabunte Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
  1. Jedan od glavnih motiva da postanem vođa Marabunte je moje iskustvo u bandi i dugo sam proveo u porodicama i gangovima,Imam prethodno iskustvo sa bandama. Vodio sam mnoge događaje bandi kao HC, ali želim voditi cijelu bandu. Takođe sam stekao mnoga saznanja o bandi od svojih prijatelja koji su ranije vodili bandu. Kao što nikada ranije nisam bio vođa nijedne bande tako da biram Marabuntu kao prvu bandu, ali želim da bude najaktivnija u svom mandatu uz pomoć mojih odličnih iskusnih zamjenika. Ovo je jako teško i ogromna odgovornost voditi bandu, ali ja mogu dati sve od sebe kao vođa Marabunta da postane aktivna i popularna banda u getu.
    27311c5caafe667efb19.svg
  2. Moj drugi razlog je da aktiviram bandu i aktivnost turfova. Dat ću sve od sebe da bandu učinim aktivnom, a također i uklonim toksičnost iz bande. U svom vodstvu napravit ću bandu bez kršenja pravila. Poduzet ćemo svaki korak prema prema pravilu našeg servera.
  3. Moj treći razlog da postanem vođa Marabunte je jer imam dobru ideju o pravilima igre i pokušavam da vodim mandat bez kršenje pravila. U mom rangu rukovodstva i sistem regrutacije će se također razlikovati. Moj HC i ja će regrutovati ljude i objasniti sto bolje kako da radi u bandi Imenovati ću visoke komande koje zaslužuju, i svaki HC ce biti aktivan i odgovoran za svoju poziciju.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. Svako ce moci da se prikljuci mojoj Marabunti bio iskusan ili ne. Bande samo rade na istim mestima talacke ja sam sa svojom ekipom nasao dosta dobra mesta na kojima nisu pravljene talacke. Otezacu racije na moju bandu posto u proteklo vreme clanovi bandi dele dokaze o njihovoj organizaciji clanovima FIB-a to ce se maksimalno smanjiti i pokusat cemo da se sto manje uspe skupiti dokaza.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom