Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila / Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32659
Players nickname
Ckabe Slayer
Administrators nickname
Abraham
Date
Sep 9, 2024
Time
00
Proofs
xxx

Zyka1312

Player
Player
Poštovani Abrahame

Želim da se obratim u vezi sa svojim prethodnim banom zbog konstantnog kršenja pravila. Svestan sam da su moji postupci doveli do ove situacije i želim da izrazim svoje iskreno izvinjenje zbog svega što se desilo.

Prošlo je već tri meseca otkako sam banovan sa servera, i tokom ovog vremena sam imao priliku da razmislim o svom ponašanju. Duboko se kajem zbog svojih postupaka i shvatam da sam svojim ponašanjem narušio iskustvo drugih igrača i negativno uticao na zajednicu. Znam da su pravila servera postavljena kako bi se obezbedila kvalitetna igra za sve, i moje kršenje tih pravila je bilo neodgovorno.

Ovaj period sam iskoristio da se detaljno upoznam sa pravilima servera i da se posvetim samorazvoju. Razumeo sam gde sam pogrešio i kako mogu da doprinosim pozitivnoj atmosferi zajednice. Iskreno želim da se vratim na server i pokažem da sam naučio iz svojih grešaka, kao i da se ponašam u skladu sa pravilima.

Molim vas da razmotrite moju molbu za skidanje bana. Uveren sam da će moje ponašanje biti u potpunosti u skladu sa pravilima servera i da neću ponoviti prethodne greške. Bilo bi mi veoma drago da ponovo budem deo ove zajednice i da doprinosim na pozitivan način.

Hvala vam na razumevanju i na vremenu koje ste posvetili ovoj molbi. Radujem se mogućnosti da se ponovo pridružim serveru i da doprinosim njegovoj kvalitetnoj igri.

Ckabe Slayer

Status
Not open for further replies.
Top Bottom