Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

Mitvi Killa

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Miki
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 6+h
5. Vaš Discord mitvi_000
6. Vaše ingame ime Mitvi Kiilla
7. Vaš ID 58143

Dodatne informacije:

1. Lider za The Families Gang

2. Zašto želite biti voditelj ove specifične organizacije?

1. Zašto želite biti voditelj ove specifične organizacije? Navedite 3 razloga: Prethodno sam bio HC u The Families i Ballas u mnogim terminima i puno sam naučio, vodio sam mnoge situacije s taocima i mnoge događaje. Ali kad sam vidio da ima puno nepravde i favoriziranja, odlučio sam da je ovo dobra prilika da se dokažem i pokažem da sam vrlo dobar i pouzdan vođa svim drugim ilegalnim ORG-ima. Bit ću siguran da će SVI dobiti priliku za pljačku i NEĆU dopustiti da isti ljudi dobiju da pljackaju 5 puta zaredom. Ovo će poboljšati broj članova koje imamo pokazujući svima da bez obzira na rang su, svi će i dalje imati iste mogućnosti za pljačke i voditi pljačke trgovine.

2. Ako postanem vođa Families, pobrinut ću se da svi dobiju rang koji zaslužuju na temelju svoje aktivnosti i pojavljivanja na događajima. Moje vještine vođenja omogućit će da ovaj mandat ne dobijem udarac ili kaznu na bilo koji način. Pobrinut ću se da regrutiram prave visoke zapovjednike kako bismo uvijek bili dobrodošli svakom civilu koji se želi pridružiti organizaciji (ako ispunjava uvjete) i kako ne bismo bili kažnjeni od strane bilo koga tko se loše ponaša i zlorabi pravila poslužitelja. Ako ja ili bilo koja od visokih komandi uhvatimo bilo koga da radi bilo što što bi moglo staviti našu organizaciju na kocku, bit će kažnjeni ili odmjenom čina ili otpušteni na licu mjesta ako je dovoljno loše.

3. Moj poslednji razlog zašto bih trebao biti vođa Families ispred bilo kojeg drugog sudionika je zato što ću se pobrinuti da svatko dobije svoj rang ako ga zaslužuje. Pobrinut ću se da unajmim prave HC-ove za posao. Također ću dati bonuse ako uspijemo u bilo kojem događaju ili pljački trgovina od 10k-15k po osobi. Pobrinut ću se da opskrbim skladište kad god nam ponestane oružja/municije tako da će ga svatko ko ne može priuštiti moći nabaviti tiekom događaja i/ili situacija s taocima. Ovo će također poboljšati brojke koje imamo na mnogo različitih načina .

3. Kako poboljšati RP:

1) Da ne propustite nijedan događaj. Događaji poput situacije s taocima daju LEO-u malo zabavnog RP-a, kao i Families bandi

2) Rešite se toksičnosti, to će pomoći poboljšati naš RP. Svatko ko je otrovan tokom pljačke ili u klupskom chatu dobit će insta degradaciju. Kako toksičnost dovodi do problema.

3) Kako ne bi bilo favoriziranja, favoriziranje može uzrokovati probleme unutar organizacije tako da se favoriziranje neće tolerirati. Svatko tko dobije besplatna unapređenja bit će degradiran na ispravan rang.

4) Bonusi, znam da ih većina banda već ima, ali ja ću imati sustav bonusa za sve članove Familisa koji prisustvuju događajima (pretplatnici, pljačke trgovina, situacije s taocima) dobit će bonus od 10-15 Hiljada svaki put.

Hvala što ste pročitali moju prijavu za The Families Gang.

Top Bottom