Organizacija: LSPS
Ime: Josa FantaStarost: 21
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Pol: Muško
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Na nogama, leđima i laktovima
Prednosti: Pametan, Brz
Slabost: Pohlepa
Životna priča:
Rođen sam u Los Santosu. Kada sam imao 16, odlučio sam da probam nešto novo i prodavao sam lažne VIP karte za koncert. Mislio da je sve u redu, dok nisam shvatio da sam prodao kartu lokalnom šefu policije. U tom trenutku sam znao da moram da se snađem i nestao sam iz grada brže nego što bi iko mogao da pomisli.
Moja pohlepa je često bila moja najveća slabost. Uvek želim više, što me često dovodi u nevolje. Nedavno, pokušavao sam da zaradim brzu lovu na sajmu. ali kad sam video priliku za još veći profit, nisam mogao da se zaustavim. Na kraju, to je izazvalo niz nepredviđenih problema koje sam morao da rešavam.
Tetovaže na mom telu – na nogama, leđima i laktovima – pričaju priču o mojim avanturama. Svaka od njih ima svoje značenje, ali najveća je ona na mom laktu koja mi stalno podseća na to koliko je pohlepa opasna. Imao sam 17 godina i bio sam upetljan u još jednu nelegalnu šemu. Išao sam za većim i bržim profitom, a ta pohlepa me odvela do previše opasnih voda. Na kraju, to je dovelo do situacije u kojoj sam bio na ivici da izgubim sve. Te noći sam sedeo u svom stanu, razmišljao o svojim postupcima, i odlučio da mi treba podsećanje na to koliko pohlepa može biti opasna.
I sada, dok se suočavam sa novim izazovima i pokušavam da balansiram između svojih sposobnosti i svojih mana, ta tetovaža je stalni podsetnik da ne zaboravim lekcije koje sam naučio. Nadam se da ću jednog dana pronaći pravi put i učiniti sve te greške korisnima za svoju budućnost.
Priča o karijeri:
Moja karijera je počela kao ,Mladji policajac, Kada sam napokon postao agent inspektor, pomislio sam da sam dostigao vrhunac karijere .
Sada radim kao čuvar reda, i ovde je kao da se igra nastavlja, ali s mnogo većim izazovima. Mogu da kažem da je rad kao inspektor ,kao biti kapetan broda u olujnom moru – uvek se nešto dešava i nikada ne znaš šta će biti sledeće.
Kroz sve ove promene, jedna stvar je ista: brzina i pamet su moji najbolji saveznici, ali pohlepa može biti kao tajna zavera koja se često ne završi dobro. I tako, dok se snalazim u ovom nepredvidivom svetu, naučio sam da je najbolji recept za uspeh – stalno prilagođavanje i svestranost. Neko mi je jednom rekao da je život avantura, i mislim da su bili u pravu – samo što je moja avantura često u zatvorenom prostoru sa nekoliko zatvorenika koji imaju svoje ideje o tome šta bi trebalo raditi.
- Jovan može Ubijati i pljackati a sve u svrhu prikupljanja Informacija.
- Jovan može muciti osobe kako bi saznao potrebne informacije,i ubiti u slucaju ne saradjivanja,takodje ošamutiti kolege ako ga uhvate u korupciji
- Jovan može od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje,municiju,pancire i drogu da mu daju
- Jovan može da uzme mito do 150k
- Jovan može da veže,vuče,pruža prvu pomoc, i skuplja stvari sa poda ( odnosi se na pištolje )