1.Vase IRL ime: Ognjen
2.Vase godine:19
3.Vremenska Zona: GMT +1
4.Aktivnost po danu: 8-12h
5.Vas Discord: _1joemama
6.Vas Nickname: Jamal Luxury
7. Vas ID: 18444
Dodatne Informacije
1.Lider za...... Grove Street Families
2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem)
Kao prvo, dugo igram na serveru i bio sam u dosta organizacija, tako da imam dosta iskustva i znam kako sve to funkcioniše. Takođe mislim da bi bio dobar vođa i da bi dobro vodio događaje i terene. Drugo, poznajem svoje znanje o vođenju događaja i aduta i mislim da to radim bolje od drugih lidera. Znam da sa svojim iskustvom mogu da budem dobar vođa i dajem savršene pozive svojim članovima šta da rade na događajima iu getu. Želim da pomognem svojim članovima da budu timski spremni i da prošire svoja znanja i da budu što bolji na događajima. Komunikaciju ćemo održavati vrlo jasnom i neću dozvoliti argumente i argumente bez razloga. U bandu bih stavio turfere u koje sam siguran da znaju da pucaju itd. i povećao bih nivo RP do maksimuma radeći: Taoce, FZ racije, pljačke radnji/oružara itd.
3.Vaš savet za poboljšanje nivoa igranja uloga u organizaciji.
Za travnjake imam tim za travnjake, to će olakšati 100% travnjak.
Trudićemo se da pozovemo iskusne ljude da ne krše pravila
Neću dozvoliti nikakvu toksičnost. Svakog toksičnog člana organizacije strogo ćemo kazniti i to ponašanje ispraviti.
Uvek bih se trudio da sprečim kršenje pravila od strane članova ove organizacije i promovisao bih najbolju moguću igru među njima.
Posle svakog taoca ili pljačke, ako je bilo uspešno, uvek bih podelio bonuse
Išao bih od bande do bande da bih napravio nekakav savez da bismo svi zajedno otišli, na primer, do talaca.
Moj ciljevi za Grove Street Families
1.10k najamnje profita od grafita.
2. 100% Turf
3. Da napravim badu The Families najvecu bandu u gradu
4. Pobediti svaki event
5.Prikupiti najveci broj kriminalaca u organizaciju
2.Vase godine:19
3.Vremenska Zona: GMT +1
4.Aktivnost po danu: 8-12h
5.Vas Discord: _1joemama
6.Vas Nickname: Jamal Luxury
7. Vas ID: 18444
Dodatne Informacije
1.Lider za...... Grove Street Families
2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem)
Kao prvo, dugo igram na serveru i bio sam u dosta organizacija, tako da imam dosta iskustva i znam kako sve to funkcioniše. Takođe mislim da bi bio dobar vođa i da bi dobro vodio događaje i terene. Drugo, poznajem svoje znanje o vođenju događaja i aduta i mislim da to radim bolje od drugih lidera. Znam da sa svojim iskustvom mogu da budem dobar vođa i dajem savršene pozive svojim članovima šta da rade na događajima iu getu. Želim da pomognem svojim članovima da budu timski spremni i da prošire svoja znanja i da budu što bolji na događajima. Komunikaciju ćemo održavati vrlo jasnom i neću dozvoliti argumente i argumente bez razloga. U bandu bih stavio turfere u koje sam siguran da znaju da pucaju itd. i povećao bih nivo RP do maksimuma radeći: Taoce, FZ racije, pljačke radnji/oružara itd.
3.Vaš savet za poboljšanje nivoa igranja uloga u organizaciji.
Za travnjake imam tim za travnjake, to će olakšati 100% travnjak.
Trudićemo se da pozovemo iskusne ljude da ne krše pravila
Neću dozvoliti nikakvu toksičnost. Svakog toksičnog člana organizacije strogo ćemo kazniti i to ponašanje ispraviti.
Uvek bih se trudio da sprečim kršenje pravila od strane članova ove organizacije i promovisao bih najbolju moguću igru među njima.
Posle svakog taoca ili pljačke, ako je bilo uspešno, uvek bih podelio bonuse
Išao bih od bande do bande da bih napravio nekakav savez da bismo svi zajedno otišli, na primer, do talaca.
Moj ciljevi za Grove Street Families
1.10k najamnje profita od grafita.
2. 100% Turf
3. Da napravim badu The Families najvecu bandu u gradu
4. Pobediti svaki event
5.Prikupiti najveci broj kriminalaca u organizaciju
Sistem Rangiranja
16.Leader
15.Deputy
14.OG Families
13.Under Deputy
12.Event Handler