Irl ime :Aleksa
Godine IRL : 13
Vas discord: aleksa.tomovicc
Ime ingame : Aleksaa Tomovic
Vas id : 54134
Aktivni na dan : 4-7h
Više informacija:
1.Prijava lidera za femilis
2.Zasto bas ta specifična organizacija
Imam velika iskustva sa organizacijama u svakoj organizaciji sam bio high comand volim se baviti kriminalom i mislim da kada bih bio lider femilis bi bio jedan od najjačih .
Imam jaku ekipicu mojih prijatelja sa kojima mislim da će dobro biti u femilisima.
Radićemo razne događaje sa drugim bandama i nećemo kršiti pravila server
Želim da naučim sve ljude koji će biti u femilisima sve sti ja znam u pucanju,taktikama i ostalom da bi svi znali da se pucaju
Želim da uvedem takođe nove taktike kada idemo na talačke protiv state organizacija kako bih imali veće šanse da pobegnemo.
Godine IRL : 13
Vas discord: aleksa.tomovicc
Ime ingame : Aleksaa Tomovic
Vas id : 54134
Aktivni na dan : 4-7h
Više informacija:
1.Prijava lidera za femilis
2.Zasto bas ta specifična organizacija
Imam velika iskustva sa organizacijama u svakoj organizaciji sam bio high comand volim se baviti kriminalom i mislim da kada bih bio lider femilis bi bio jedan od najjačih .
Imam jaku ekipicu mojih prijatelja sa kojima mislim da će dobro biti u femilisima.
Radićemo razne događaje sa drugim bandama i nećemo kršiti pravila server
Želim da naučim sve ljude koji će biti u femilisima sve sti ja znam u pucanju,taktikama i ostalom da bi svi znali da se pucaju
Želim da uvedem takođe nove taktike kada idemo na talačke protiv state organizacija kako bih imali veće šanse da pobegnemo.
Last edited: