1. Vase ime IRL: Nemanja
2. Vase godine:16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: od 4 do 7h
5. Vas Discord: Icikal09#1374
6. Vase ingame ime: Nemanja Juniorr
7. Vas ID: 58925
Dodatne informacije
1.Lider za The Families Gang
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije(Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Vec dugo sam na serveru i obiso sam skoro svaku organizaciju i znam puno,mislis da sam spreman i da imam dosta iskustva da se oprobam u poziciji lidera.
-Nikad nisam bio toksican niti sam takve osobine niti ce jedan clan moje organizacije biti toksican jer ce to biti strogo sakcionisano
-Bio sam u skoro svim drzavnim tako i kriminalnim organizacija i dobro sam upoznat sa pravilima
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
-skopio bi savez sa nekom bandom
-HC tim bi bili samo iskusni posveceni i aktivni ljudi i naravno koji nece biti toksicni prema nizim cinovima
-mnogo veci broj talackih za razliku od bivsih lidera
-svake sedmice ljudi bi dobijali bonuse za trud i zalaganje za organizaciju i za aktivnost
-ljudi koji malo znaju o organizaciji bi dao sansu i pokazao im kako se rpa
Rankovi
1-suspend
2-Newbie
3-Rookie
4-Ghetto boy
5-Drug Deler
6-Ghetto Killer
7-Graffit team
8-Graffit team leader
9-Turfer
10-Turf team leader
11-OG
12-CO Leader
13-Leader
2. Vase godine:16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: od 4 do 7h
5. Vas Discord: Icikal09#1374
6. Vase ingame ime: Nemanja Juniorr
7. Vas ID: 58925
Dodatne informacije
1.Lider za The Families Gang
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije(Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Vec dugo sam na serveru i obiso sam skoro svaku organizaciju i znam puno,mislis da sam spreman i da imam dosta iskustva da se oprobam u poziciji lidera.
-Nikad nisam bio toksican niti sam takve osobine niti ce jedan clan moje organizacije biti toksican jer ce to biti strogo sakcionisano
-Bio sam u skoro svim drzavnim tako i kriminalnim organizacija i dobro sam upoznat sa pravilima
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
-skopio bi savez sa nekom bandom
-HC tim bi bili samo iskusni posveceni i aktivni ljudi i naravno koji nece biti toksicni prema nizim cinovima
-mnogo veci broj talackih za razliku od bivsih lidera
-svake sedmice ljudi bi dobijali bonuse za trud i zalaganje za organizaciju i za aktivnost
-ljudi koji malo znaju o organizaciji bi dao sansu i pokazao im kako se rpa
Rankovi
1-suspend
2-Newbie
3-Rookie
4-Ghetto boy
5-Drug Deler
6-Ghetto Killer
7-Graffit team
8-Graffit team leader
9-Turfer
10-Turf team leader