Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9626
Players nickname
Ivano_Razaryy
Administrators nickname
Sake Sakic
Date
Apr 13, 2022
Time
1:42
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/81566/

$ky

Player
Player
Administrator prihvaca pov od 34 sekunde ( sto je duplo od manje sto bi trebalo biti ( min 1 min pov).
Ja razumijem da ne treba pov uvijek da bude 1 min ali u ovoj situaciji nije trebao ovo da prihvati, razlog:

Cim sam stigao do black marketa sva 3 gospodina su krenula da me prate jer su prije toga pucali i ubili mog prijatelja (ID: 3812) i pucali na mene.
Takodjer na tom POVu se cuje kako gospodin ciji je pov govori "Sve lepo ima da vam jebem mamu" sto je cisto OOC vrijedanje.
Jasno se vidi da nije "RDM" jer su znali tko sam i kad sam ih pitao tko je ubio mog prijatelja (ID: 3812) oni su odgovorili "Sta te briga ko ga je ubio".
Na pocetku snimka se cuje "Dosao ovaj drugi, evo ga drugar" i to samo dokazuje da je ID: 3812 bio tu i oni su ga ubili jer ocigledno vise nije tu.

Zamolio bih vas da pregledate jos jednom situaciju detaljno, hvala.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Da li imate nekakav dokaz da ste ga jurili u getu pa je pobijegao u BM, Pošto je čudno da ste ih ubili sve?

$ky

Player
Player
Nisu ga ubili u getu, vec na black marketu u green zoni, tamo su njega ubili a ja sam otisao s vozilom i poslije se vratio i ubio ih.
Dokaz da su ga ubili imam ali samo zvucno gdje se cuje kako on govori na discordu da su ga ubili ( a to mozete i provjeriti u logovima, njegov id je 3812 i vrijeme je 3:17)

Klip gdje se cuje kako moj prijatelj (ID 3812) govori kako su ga ubili ispred black marketa. (20tak sekundi prije nego sto sam ja dosao i ubio njih 3):

$ky

Player
Player
Dokaz da smo imali situaciju s njima prije ovoga gdje smo ubili 2 (ne vidi se prvi kill) i gdje je jedan pobjegao u gz.
takodjer ovaj snimak pokazuje da id 19040 radi NLR i id 2717 bjezi u grad pa se vraca na black market u green zonu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom