Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG Korumpirana Biografija | Petar Vasquez | 53124

Rejected
Status
Not open for further replies.

Petar Vasquez

Player
Player
Joined
Jan 1, 2024
Messages
16
Organizacija: NG

Ime: Petar Vasquez
Starost: 27
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Zagreb
Pol: Muski
Boja očiju: Smedja
Boja kose: Crna
Tetovaže: Desna ruka
Prednosti: Snalazljiv,Brz u razmisljanju
Slabost: Nestrpljiv

Životna Priča:

Petar Vasquez,rođen u Zagrebu u malom kraju gdje je vecinom prevladavala priroda.Petar je kao mali sanjao o putovanjima i raznim avanturama.Njegovi roditelju su bili zaposleni ali im je bila pre mala placa te je to bio odraz financijskog stanja,bili su siromasni ali su imali novac ako nista za nesto osnovno.Petar je kao mali sanjao da se zaposli u vojsci.Petru je osnovna skola kao i srenja skola isla jako dobro te se je zaposlio u vojsci sa svojih 20 godina.Petar se je jako trudio oko vojske pratio vece cinove od njega pa na kraju da postane i on neki veci cin,bio je uzor ostalim vojnicima te je on bio jedan od boljih vojnika.Petar je bio dosta fizicki a i psihicki spreman i odlucan u teskim situacijama.Petar je pokazivao veliku radoznalost i nauku prema oruziju.Petar je dosao na samom vrhuncu svega do veceg cina.

Životna Karijera

Petar kao veci cin je bio komandovo ostalim zaposlenicima i uveo red u vojsku.Svi su bili odusevljeni njegovim radom.Petru nije bilo problem otvoriti paljbu za male stvari i ako je sitnica u pitanju.Petar je na samom svom pocetku bio vojnik te je kasnije bio unapredjen u sve vece i vece cinove na kraju je dosao do Assistenta Generala te je iskazivao istinutu ljubav za taj cin i za taj posao.Tokom dana je bio pratio rad ostalih vojnika i organizirao vjezbe fizicke spremnosti.Neki su vise bili fizicke spremni a neki manje.Petar je u vecini slucajeva vodio akcije i racije na ostale bande gdje su se ostali iskazali jako dobro,Petar je poboljsao stanje u vojsci i tako pomogao Generalu.Petar kako je odrastao u vojsci vise nije bio siromasan te je pomogao majci i ocu.Njihovi roditelji su bili jako ponosni na njega te je tako nastavio svoju karijeru u vojsci.

Perkovi:
1. Petar može od privedenih lica da trazi da mu predaju bilo koju vrstu oruzja,municiju,pancire,drogu i mito do 100.000$
2. Petar može lomiti kamericu uz pomoc me,do,try komande
3. Petar može ići 2v1
4. Petar može zbog fizicke spremnosti da pretražuje, vuče, otvara PDA, ubacuje/izbacuje iz auta, pruza pvu pomoc sa revolverom/tejzerom u ruci. (ne sa puskom)
5. Petar može ubiti ili mučiti osumnjičene ako ne sarađuju,cistiti dosije,pustati na slobodu
6. Petar može posjedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
1,497
Biografija PRIHVACENA.
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom