Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1089, 10224
Players nickname
Antom_Hopper
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Mar 11, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/PtvBPkN

Antom53

Player
Player
Dobar Dan
Trazim sansu i molbu za igranja.
Pisem ovu zalbo zato sto mi puno fali RS project.
Poceo sam da igram na serveru od prvog dana i napredovao svaki dan. Druzio sam se sa drugove iz skole, a i upoznao sam puno drugih dobrih ljudi. Igrali smo i zezali smo se. Igrica mi je bila najlepsa i nikad ne bih pomislio da cu dobiti blacklist. Uradio sam nesto sto nisam znao da je zabranjeno. Znao sam skoro sva pravila koje postoje ali problem je sto nisam dobro razumeo Admin pravilo. Nisu preostali puno od starih drugova koji igraju na serveru, ali u toku ovu i prosle godine u moju novu ekipu u Rl sam upoznao drugove koje igraju. Meni nedostaje server potpuno zato sto bukvalno i danas nema nekih posbenih roleplay igrica. Nadam se da ces shvatiti da to sta sam ucinio nije bilo namjerno. Potrosio sam puno vremena na RS serveru koje uopste i ne zalim. Voleo bih kad bi mi dao jos jednu priliku. Nisam bio igrac koji krsi pravila niti nista. Ucio sam ih svoje greskse ali ova greska ne moze da mi se oprosti. Ako moze da mi pruzis taj oprostaj i ponovo da se vratim na serveru. Nije me briga za pare ili blacklist iz administraciju zato sto sam uradio gresku u administraciju, ali samo hocu da dobijem ponovo priliku da igram na server. Dajem rec da nece se desiti nista poput ovoga. Ban mi je priusten na 11.3.2023. Proslo je oko jednu godinu ipo.
Kao sto sam napomenuo bio sam Asistent i ti vrlo dobro znas sta se desilo pa mozda ces razumjeti.
Srdacan pozdrav i nadam se na pozitivnog odgovora.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom