Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
54897
Players nickname
Joka Tokatsukyy
Administrators nickname
Sova Avos
Date
Sep 15, 2024
Time
20:45
Proofs
///

Joka Tokatsuky

Player
Player
Postovani Mujo i Abrahame, ja sam lider EMS-a. Danas kad sam se vozio sa drugom u autu sam upao u kanal iz koga sam zeleo da izadjem na malo drugaciji nacin gde priznajem da sam uradio PG. da je mNaime, usao sam na discord i videooja organizacija EMS dobila warn za PG leadera, pozvao sam senior administratora, Sovu Avosa, da dodje do mene da mi objasni zasto sam dobio warn. On je rekao da je neki admin hteo da dodje do mene da me pita nesto u vezi EMS pancira koji se prodaju na pijaci i tom prilikom me je video kako radim PG, uopste mi nije poslao poruku da zeli da se spusti ili da zaustavim vozilo. Nakon nekog vremena sam vozio auto po sinama sto je opet to video. Shvatam da sam prekrsio pravilo PG i da smo sa razlogom kaznjeni, ali takodje smatram da taj administrator treba da bude kaznjen za target spec jer ga niko nije zvao te se on sam pojavio snimio sve i prijavio to vecim adminima. Hvala vam unapred. Prijatno vece vam zeli EMS.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom