Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
63
Players nickname
Niko Yip
Administrators nickname
Diablo Daytona
Date
Apr 13, 2022
Time
20:08
Proofs
https://imgur.com/a/PautrxY

Niko

Player
Player
Pozdrav.
Saljem zalbu na odloku admina da me bana zbog generalnog pravila 4.1. Znam sta to pravilo znaci plus toga i znam da su u pitanju bullet traceri, za koje uopste nigde ne pise da su zabranjeni. Drugo, niko nije ni dosao do mene u game i bilo koji kontakt da pregleda moje stvari, zato so imam svaki effekat od substanca za koje licno znam da treba da imas, a kao i u pravilama nije napisano nista za tracere nigde nisam video da so zabranjeni. Pravilo kaze: Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.) Tu nema nigde omenjenih tracera samo itd.... a sta to sad znaci... Nesmijes imati nikakvu vrstu softvera koji ti daje neku prednost.... a koju prednost? od tracera? kad me lik puca sa ledza imam slusalice i sam znam da se okrenem nazad... Ako je to tako, znaci bilokoji redux koji ti skida efekte podnebja ( kisa, magla, grmovina itd.) to ti isto nudi prednost.. A da ne zaboravimo na reshade, koji neznam sta koristi nego pomaze sa razlicitim efektima. Ako su pravila, nek su pravila striktna i tacno odredena sta moze i sta ne moze. Pola servera koristi tracere i sad od jednom ja dobio ban zbog toga. Zahtevam jasno objasnenje zasto sam ja dobio ban na 60 dana, bez ikagvog pc checka ili ikagvog checka i pregleda sta ja uopste stvarno koristim i kad uopste nije bilo reporta na mene zbog upotrebljavanja ovog. Hvala na odgovoru!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom