Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Kormpirana Biografija | Koki Black | 59815

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola13724

Player
Player
Joined
May 18, 2024
Messages
23
Organizacija: LSPD

Ime: Koki "Black"
Starost: 16
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd, Srbija
Pol: Muški
Boja očiju: Tamno smeđa Boja kose: Crna
Tetovaže:Nema

Životna priča


Koki, poznat kao "Black", rođen je u Beogradu i od malih nogu je bio izložen surovim životnim uslovima u kriminalnom podzemlju. Njegova porodica je imala duboke veze s lokalnim kriminalnim strukturama, što ga je oblikovalo kao hladnog i proračunatog pojedinca. Nakon što je sa porodicom emigrirao u Los Santos, Koki je želeo da iskoristi priliku i ostavi prošlost iza sebe, ali koreni kriminalnog života su ga brzo sustigli. Pridružio se LSPD-u kako bi zadržao masku poštenog policajca, ali u tajnosti koristi svoju poziciju za lične ciljeve. On vešto balansira između dve strane zakona – pomažući i ucenjujući kriminalce, a istovremeno ostajući van sumnje među kolegama. Koki je majstor preživljavanja u svetu gde su zakon i kriminal često spojeni. Priča o karijeri Kada je Koki postao deo LSPD-a, brzo se pokazao kao sposoban i posvećen policajac. Njegove veštine u pregovorima, sposobnost da rešava složene situacije, i veze sa uličnim krugovima učinile su ga ključnim igračem u mnogim slučajevima. Međutim, ispod te fasade poštenog policajca, Koki je vodio dvostruki život. Koristio je svoj položaj da osigurava zaštitu kriminalcima u zamenu za novac, informacije, ili pristup ilegalnim aktivnostima koje je vešto prikrivao. Njegova mreža kriminalnih kontakata omogućila mu je da kontroliše delove grada iz senke, a da niko iz LSPD-a to ne primeti. Koki je često koristio svoju poziciju da uklanja tragove i falsifikuje dokaze, čineći ga ključnim igračem u korumpiranim krugovima.


Ishodi:

  1. Koki može od privedenog lica tražiti da mu preda bilo koje oružije, municiju, pancir ili drogu.
  2. Koki moze da veze, vuce, koristi PDA, prvu pomoc, ubacuje u kola, pretrazuje sa jednom rukom,podize oruzija sa poda. (Osim pusaka)
  3. Koki je u stanju uvek da se bori 2vs1 zbog njegovog treninga
  4. Koki moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije;
  5. Koki moze da tarzi i uzme mito do 100.000$
  6. Koki moze muciti i bahato ponasati prema kolegama, civilima, banditima..
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom