By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!vidi se da nemas pojma o igrici . moze da bude zelena zona da mu je zabagovalatu ima samo dvije mogućnosti:
1. Cheat 1/1
2. Ima internet iz '87, tj. prevedeno, stavio je VPN, 17 torrenta I koristi LAN kabel od običnog bakra kojeg je i oštetio...
HAHAHHAHAHAHAHA vidi se da si jos gluplji, kad mu se zbagovala green zona, ne moze ni da puca kao i da dobija damage, toliko o tomevidi se da nemas pojma o igrici . moze da bude zelena zona da mu je zabagovala
A STA AKO JE DECKO U NEKOJ DRZAVNOJ ORG HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMHAHAHHAHAHAHAHA vidi se da si jos gluplji, kad mu se zbagovala green zona, ne moze ni da puca kao i da dobija damage, toliko o tome
moras ti jos babinog pasulja na guzicu da proteras...HAHAHHAHAHAHAHA vidi se da si jos gluplji, kad mu se zbagovala green zona, ne moze ni da puca kao i da dobija damage, toliko o tome
PISEM U NJEGOVO IME JER MU JE BANOVAN FORUM evo ga pov, vidi se pri pocetku kako sam slucajno usao u animaciju i odmah izasao jer nisam mogao da promijenim pusku niti da pisem u chatu, te sam dobio god mode, ovo nije prvi put da mi se ovo desava ali svaki put sam izasao ovaj put sam potpuno zaboravio na to, ispao sam korektan i kada sam shvatio odmah sam izasao iz kruga povZahtevam da igrac 46543 dostavi pov sa eventa.
Rok za dostavu je 16h
bravo imas diskord Krusty Mods koji nije dozvoljenPISEM U NJEGOVO IME JER MU JE BANOVAN FORUM evo ga pov, vidi se pri pocetku kako sam slucajno usao u animaciju i odmah izasao jer nisam mogao da promijenim pusku niti da pisem u chatu, te sam dobio god mode, ovo nije prvi put da mi se ovo desava ali svaki put sam izasao ovaj put sam potpuno zaboravio na to, ispao sam korektan i kada sam shvatio odmah sam izasao iz kruga pov
Mos za kurac da me uvatisbravo imas diskord Krusty Mods koji nije dozvoljen