Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1838
Players nickname
Arthur Kaan
Administrators nickname
Tom Chivas
Date
Apr 14, 2022
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/81435/#post-289775

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Kako može 15 ljudi da izadje iz dvorišta za 5 sekundi , još sam se u auto odmah sa namerom da izadjemo iz dvorišta i id 125 me ubija brojeći 5 ,3 ,2 , pravilo imate zabranjeno ubijanje pre eventa 10min i 5 posle .... kako mi možemo da dobijemo warn ako nas lik izdmao posle ooc eventa.... i vidi se na snimku kako odmah nakon završetka raida ulazim u auto sa namerom da krenemo i on ubija...

Stameni031

Got yourself a gun
Player
sve imate ovde.... kako neko da izadje iz dvorista ako dodje brat i izdma te odmah posle raida.
Niti je fearrp jer nas ima 10 u dvorištu kao i njih , pritom 1030 id govori digni kolegu što si ubio i idemo , jer su njih 3 došli sa mnom mojim kolima a ja ležim mrtav , pritom su nas overili sve i prekršili gen pravilo 6.13

Kayn_Darkin

Player
Player
Apsolutno nekorektna odluka Tom Chivasa. Nisu ni mogli da izadju momci jer je to privatan auto Arthura. A ovo odbrojavanje 531 ne zelim da komentarisem, sinnersi se smatraju ooc igraci 5 min posle eventa. Molim viseg admina da pregleda i donese odluku hvala puno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom