Postovanje draga Administracijo servera Grand Rp , Zelim vam dobru vecer ili dan u zavisnosti kad ovo citate... Proslo je dosta vremena od kad sam blaclistovan sa ovog projekta , Izrazavam ogromno kajanje za ono sto sam uradio , i previse mi je zao , bio sam razmazeno deriste , bez jednog grama postovanja prema drugima , posebno prema starijima od sebe , Ovim putem bih hteo da se izvinim svim ljudima koje sam uvredio , Posebno izvinjenje zasluzuje Mujo Simba koji me u tom trenutku spasio blaclistom jer sam bio razmazeno deriste , Tom blaclistom me naucio ponasanju i postovanju , zahvalan sam mu na tome.. Mnogo se kajem i mnogo mi je zoa , da mogu vratiti vreme ispravio bi sve ijednu gresku , Iz dubine duse vas molim da mi date poslednju sansu da zaigram na ovom projektu , molim vas , obecavam vam da cu bit dobar i savestan igrac , kada sam dobio blaclistu pre skoro 2 godine bio sam deriste razmazeno , prosle su 2 godine , promenio sam se za 360 stepeni , kajem se za sve .. I duboko se izivnjavam svima i kajem zbog onoga sto sam uradio i molim vas da mi date jos jednu sansu , pod bilo kojim uslovima , samo mi dajte sansu da opet zaigram na ovom projektu... Hvala vam unapred <3