Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Licna Biografija| Strale Tsukiyama 7409

Status
Not open for further replies.

glsc

Player
Player
Joined
Sep 14, 2022
Messages
41
Ime: Strale Tsukiyama
Pol: Muški
Starost: 21 godina
Rasa: Crna
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Sake Sakic
Majka: Nevena Sakic
Težina: 94kg
Visina: 1.93 m
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Crna
Tetovaže: na vratu i ledjima
Prednosti:
1.Snalažljivost – Strale se brzo prilagođava različitim situacijama i lako nalazi rešenja u trenutku, bez obzira koliko su okolnosti teške ili neočekivane.
2.Hrabrost – Ne boji se rizika, čak ni kada je suočen s velikom opasnošću. Spreman je da se suoči s bilo kojim izazovom bez oklevanja.
3.Oštar instinkt – Njegov instinkt ga retko vara. Strale ima sposobnost da brzo proceni ljude i situacije, što mu često pomaže da izbegne zamke ili predvidi poteze protivnika.
4.Nepokolebljivost – Kada nešto zacrta, teško ga je odvratiti od cilja. Njegova odlučnost i posvećenost ciljevima daju mu mentalnu snagu u trenucima kada bi drugi odustali.


Slabosti:
  1. Sklon ishitrenim odlukama
  2. Jako Tvrdoglav
  3. Jako Emotivno Nestabilan

Životna priča:​

Strale Tsukiyama, rođen je 23. avgusta 2003. godine u Beogradu, u skromnoj, ali ponosnoj porodici. Njegov otac, Sake Sakic, bio je istaknuti advokat, dok je majka, Nevena Sakic, radila kao inspektor u elitnoj jedinici policije. Strale je imao mirno detinjstvo, sa roditeljima koji su ga vaspitavali s ljubavlju, ali i disciplinom. Međutim, život porodice Sakic iznenada se promenio kada su zbog Saketovog posla morali da se presele u Los Santos, veliki grad prepun opasnosti i kriminala.

Uprkos promeni okoline, Strale je uspešno završio osnovnu školu i planirao je da krene očevim stopama. Ali jedne noći, dok su se vraćali kući nakon porodične večere, neočekivana tragedija zadesila je porodicu Sakic. Nepoznati napadač ih je presreo na ulici i pokušao da opljačka. U trenutku napetosti, napadač je, bez ikakvog razloga, hladnokrvno pucao u Straletove roditelje pred njegovim očima. Skrivajući se iza auta, Strale je preživeo, ali taj događaj ostavio je dubok trag u njegovoj duši.

Ostao je sam, bez roditelja i bez podrške, i završio u sistemu za brigu o deci. Međutim, Strale nije mogao da prihvati miran život. Pobegao je iz doma i, vođen bolom i besom, krenuo je putem pravde, ali na svoj način. Pridružio se neformalnoj grupi bivših policajaca i kriminalaca, koja je delovala na ivici zakona. Strale je brzo postao poznat po svojoj preciznosti s oružjem, stekavši reputaciju nepogrešivog strelca.

Iako su mu nova "braća" u početku pružala zaštitu i obuku, Strale je osetio da njihovi motivi nisu usklađeni s njegovim – umesto osvete za roditelje, oni su težili profitu i moći. Nakon što je otkrio da su neki od članova bande povezani s istim ljudima koji su odgovorni za smrt njegovih roditelja, napustio je grupu. Njegov novi cilj postao je osvetiti se i preuzeti pravdu u svoje ruke.

Vođen osećajem za pravdu i željom za osvetom, Strale je stvorio vlastitu mrežu ljudi, u kojoj su mu se pridružili oni koji su, poput njega, izgubili sve. Njegova borba sada nije samo lična – postao je glas za one kojima je sistem okrenuo leđa, i niko ne zna do kojih granica će ga ta borba odvesti.

Ishodi:​

  1. Strale može kupiti stvari sa poda, pretraživati ljude dok mu je revolver u jednoj ruci.
  2. Strale se može snaći u svakoj situaciji 2v1, u bilo kom trenutku jer ima iskustva sa oružjem.
  3. Strale može pretraživati igrača sa bilo koje strane.
  4. Strale može voziti svaki off road auto do 60 km/h.
  5. Strale ima skrivenu kamericu u njegovom lijevom džepu na jakni koja radi 24/7
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
1,456
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Strale ima skrivenu kamericu u njegovom lijevom džepu na jakni koja radi 24/7 - Perk ne postoji
U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom