Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29757
Players nickname
Goran Gefufna
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Sep 20, 2024
Time
12:22
Proofs
xxx

Goran Gefufna

Player
Player
Dobar dan dragi i postovani gospodine Abrahame , Nakon 2 godine od moje blackliste ja duboko izrazavam svoje kajanje za sve sto sam uradio , i molim vas iz dubine duse da mi date poslednju sansu , jer pre 2 godine sam bio dete i razmazeno deriste , ja ne mogu vratiti vreme 2 godine unazad i ispraviti svoje greske , jedino sto mogu uraditi je iskazati svoje iskreno i vleiko kajanje za ono sto sam uradio , i duboko vas zamoliti da mi date poslednju sansu... Na vama je da sudite , kao sto je rekao jedan pesnik vasa sablja moja glava na vama je da presudite ... Gospodine Abrahame molim vas , duboko vas molim samo da me razumete , stvarno zelim da se vratim na ovaj projekat , molim vas pomozite mi i dajte mi zadnju sansu da ispravim stvari , potrudicu se da poboljsam roleplay , i da doprinesem serveru... Hvala vam unapred na odvojenom vremenu za citanje... Molim vas da me razumete i da mi oprostite ono sto sam uradio pre 2 godine kad sam bio razmazeno dete , hvala vam znam da ste vi puni razumevanja i da cete shvatiti i videti koliko se kajem za sve sto sam uradio....

Status
Not open for further replies.
Top Bottom