Dobar dan dragi i postovani gospodine Abrahame , Nakon 2 godine od moje blackliste ja duboko izrazavam svoje kajanje za sve sto sam uradio , i molim vas iz dubine duse da mi date poslednju sansu , jer pre 2 godine sam bio dete i razmazeno deriste , ja ne mogu vratiti vreme 2 godine unazad i ispraviti svoje greske , jedino sto mogu uraditi je iskazati svoje iskreno i vleiko kajanje za ono sto sam uradio , i duboko vas zamoliti da mi date poslednju sansu... Na vama je da sudite , kao sto je rekao jedan pesnik vasa sablja moja glava na vama je da presudite ... Gospodine Abrahame molim vas , duboko vas molim samo da me razumete , stvarno zelim da se vratim na ovaj projekat , molim vas pomozite mi i dajte mi zadnju sansu da ispravim stvari , potrudicu se da poboljsam roleplay , i da doprinesem serveru... Hvala vam unapred na odvojenom vremenu za citanje... Molim vas da me razumete i da mi oprostite ono sto sam uradio pre 2 godine kad sam bio razmazeno dete , hvala vam znam da ste vi puni razumevanja i da cete shvatiti i videti koliko se kajem za sve sto sam uradio....