Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
59352
Players nickname
Salvatoree Rinna
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Sep 20, 2024
Time
19:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_N9mrcZxKL4

Salvatoree Rinna

Player
Player
Smatram da je Admin donio krivu odluku kod ove zalbe Approved - G.P 3.2 I ID 14084 jer utišanje za spominanje roditelja u povu se čuje točno šta je rekao jasno i glasno, dostavit ću svoj POV na kojem se još bolje čuje ne vidim smisao da čovjek dobije samo utišanje na 3h, ne vidim zašto bi ovaj igrač imao ikakvu prednost nad ostalima da ne dobije ban koji zaslužuje!! Šta uopce spominje nečije roditelje vidi se da nema kulture! Molio bih strožiju kaznzu za ovakvo ponašanje

Kovy DiMarzio

Player
Player
ID 14084 je meni opsovao porijeklo i majku i to sve u momentu dok je Niko Salamanca (ili neki drugi admin specao) i nije dobio nikakvu kaznu. Onda sam ja stavio POV koji traje 3 minute i jasno se vidi da mi psuje on, cuje se i glas i sve, ali svejedno odluka je da je žalba ODBIJENA od strane Siktera.....

nevjerovatno brate da je lik toliko ljudi psovao i spominjao roditelje ali nije dobio ništa osim jednog utišanja... i ova tvoja žalba će vjerovatno biti odbijena... smiješno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom