Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija | Miki Bollo | 30903 |

Rejected
Status
Not open for further replies.

Miki Bollo

Player
Player
Joined
Mar 22, 2024
Messages
147
Organizacija: EMS

Ime: Miki
Spol: Musko
Dob: 27
Nacionalnost: Hrvat
Mjesto rođenja: Karlovac
Boja očiju: smedja
Boja kose: braon
Tetovaže: po celom telu
Snage:spretnost, vrlo inteligentan
Slabost: lakoveran

Životna priča: 100+ riječi
Miki se rodio 06.06.1997. godine u Karlovcu. Njegovi roditelji su bili u braku, njegov otac je radio kao doktor. Miki je od malena učio o bolnici. Njegov uzor je bio njegov otac, i maštao kako će jednog dana postati doktor kao i on. Nakon završene Mikijeve srednje škole, pitao je oca da li bi mogao da se zaposli i on u bolnicu, pošto mu je to bila želja. Otac ga je spremao, davao testove, učio ga, motivisao. Miki je učio svaki dan. Trudi se da postane iskusan doktor, da ga svi pamte. Nakon što je sve testove prešao što mu je njegov otac zadao. Pitao je oca da li je spreman za bolnicu, i odgovorio je "da". Došao je taj dan da Miki dođe u Glavnu Bolnicu zajedno sa njegovim ocem, i da porazgovara sa Direktorom. Direktor se oduševio čim mu je Mikijev otac ispričao šta ga je sve motivisalo. Mikijev otac je bio Psihijatar. Kada je Direktor ispitao Mikija, odlučio je da ga zaposli. Mikijeva životna želja se ispunila.

Priča o karijeri: 100+ reči
Nakon zapošljavanja u Bolnicu, Direktor je odlučio odmah da ga promoviše u Psihijatra, kao i njegov otac. Nakon nekog vremena, truda i Mikijeve aktivnosti, Zamenik Direktora ga je promovisao u Vodju Laboratorije. Miki je išao na akcije,lecio ljude. Svaki dan je pravio akcije u laboratoriji. Posle dugog vremena, otac je otišao u penziju. Miki je nastavio da vodi laboratoriju i uvek se trudio da bude vođa kao što niko do sada nije bio. Promovisan je u Supervizora. Bio je poznat po svojoj dobroj odlučnosti i velikoj hrabrosti u svim akcijama Bolnice. Međutim, kako su godine prolazile, korupcija je počela zagrizavati sustav. Miki nije mogao odoliti iskušenju. Kada je dobio tu priliku, nije je mogao odbiti. Uvek je bio sumnjiv svim članovima, ali niko nije imao sav dokaz za to. Miki je promovisan u Assistenta Direktora, što mu je bio cilj u svojoj karijeri.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
1,437
Biografija PRIHVACENA
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom